發新話題

瀟灑*7v7*FOR FUN[2.1.2.1] [Coop2]

[Close]
引用:
原帖由 daniel20029 於 2011-4-14 19:16 發表
比人屈都唔係問題

仲要比d自以為好勁既人串

你贏只不過係贏你既隊友夠合作
邊個串人??
貼個名/圖出黎
大把人幫你調教佢

場主您好,我game名系(姣婆遇著觀音兵),我現在係您個ser做緊花生,頭先個關是the passing,現在呢關是the sacrifice,剛才未轉圖時我做緊花生,跟住臨轉圖個時‘被管理員踢出’,我剛剛入番您個ser,問左幾次系咪admin禁錯掣,開頭無人應我,之後轉完圖我一入就系屍,想打番!j1做花生,admin嵐晶伶*就轉左我去花生,再話:禁咩錯a 等位啦新入。 首先我覺得呢位管理員態度非常之不要得,十分惡劣,我好聲好氣問佢,點解佢要用咁o既語氣講野?之後我再話我無啦啦被kick,但無人回應番我,無任何一個admin解釋,在場admin有[嵐晶伶*] [笑喵喵] 和 [閃亮亮],我不知道哪一位admin kick我,不過我希望場主您了解一下這件事情,可以解釋一下嗎?謝謝!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 etphonehome 於 2011-4-17 21:04 發表
場主您好,我game名系(姣婆遇著觀音兵),我現在係您個ser做緊花生,頭先個關是the passing,現在呢關是the sacrifice,剛才未轉圖時我做緊花生,跟住臨轉圖個時‘被管理員踢出’,我剛剛入番您個ser,問左幾次系咪admin禁錯掣,開頭無人 ...
又真係有哂圖WO  ADMIN話要一隊 ,閒人免進

成日睇到d人話 比班fd team sm呀><好慘呀><
大佬呀!?你自己唔識識 fd咩?自己要自閉邊有得怪人?
l4d有2隊..隻game係冇規定只可以得一邊隊先可以識朋友囉 比人sm緊果邊都可以大家結識下做個朋友 慢慢夾下都可以變 fd team姐!d人有字唔打 冇mic唔買 野又唔多講一句 淨係怪人唔識玩累死自己...sad/_\
一味負能量輸左條氣唔順就去開post大數不公平....輸打嬴要有邊個唔想
人地成班fd一齊都唔係代表個個都係勁囉..大人細路樣樣齊 咁冇理由話人小妹妹蝦你假!?
其實覺得自己係勁既只係隊友累輸你 咁我覺得"隔離場"果d超級乜超級嘜岩你囉..可能比你有種以為自己變強既感覺!人地個場直頭講明係fd場tim啦..要街人等佢開埋飯聽佢地吹哂水先黎sm你呀 ...所以邊有得講嫁...fd既唔一隊唔通做義工黎開解你帶你玩咩?
其實人地開場比你班機佬打機..又唔係收你錢又要多多要求
意見係人都有嫁啦!場主最多都係收集意見再去作個平衡姐..
難道聽哂你話咩  一人兩隻手一把口聽得邊個先??
唔該打機既朋友仔理智d啦...有嬴有輸就一定既...又唔見嬴果d上黎話對面唔係fd team 我sm得唔過癮既!? 可能我講野有丁點輕挑但絕對不是串咀

引用:
原帖由 etphonehome 於 2011-4-17 21:04 發表
場主您好,我game名系(姣婆遇著觀音兵),我現在係您個ser做緊花生,頭先個關是the passing,現在呢關是the sacrifice,剛才未轉圖時我做緊花生,跟住臨轉圖個時‘被管理員踢出’,我剛剛入番您個ser,問左幾次系咪admin禁錯掣,開頭無人 ...
無計架-要踢次終都要踢,都防吾到架拉- 次次踢完都無人認架-米當冇事發生咁lo-!>照玩>

引用:
你好~關於呢個問題我已經同番各位ADMIN反映,今次呢個問題純粹誤會,唔好意思
我亦都重視任何玩家,所以係度作詳細回覆...
亦願意細心聆聽,分析大家既意見/批評
當然我都好希望聽到人地既讚賞啦

第一,
被管理員踢出既可能性如下,絕大可能係禁錯,無仇無怨我相信佢地唔會亂踢人,
因為有時我唔係場度所以先需要ADMIN,亦希望你體諒下佢地,佢地亦無針對你,放心
但可能你會諗點解會禁錯?
因為我地KICK人果個MENU入面係數目字MENU,但每秒都會UPDATE,
如果有人轉左隊或者走左場,個MENU入面既數目字原本1.笑喵喵,可能會轉左會1.姣婆遇著觀音兵
如果佢諗住KICK笑喵喵既時候就會變左唔小心KICK左你,呢樣野我都無辦法,
個MENU更新係必要既,鎖定亦都無可能做到,

第二,
ADMIN嵐晶伶話"禁咩錯a 等位啦新入"雖然態度唔係好,我係度同你講聲對唔住,
但希望你明白大家打機,
佢又要幫手轉隊等,又要處理D人偷跑,亦要處理D人嘈交等都好多野做
但佢其實都係一名玩家,無實際義務去做ADMIN工作(起碼我無比錢佢)
佢都已經好盡力,因為一日有好多玩家出出入入錯隊同偷跑,佢都好慘,
亦表明左其實佢都係表達緊"等有人走左場就比位你入既意思"似乎無想KICK你既意欲
態度問題則屬於個人性格問題,又或者突然有唔開心野發生,
但我已經盡我既力去同左佢地講,佢地亦表示會留意番態度問題,希望你可以明白。

最後,
本人表明本場完全無針對你既意思,亦絕對歡迎你隨時來玩,
而本場ADMIN亦都盡量唔會再比同類型事件發生,
我再次係度同你道歉,希望你明白我地各有難處,
我地唔係存心搞事,如果你都係怕有同類型事件發生,
可以等晚上10時後或係我放假既時候入場時見到我才玩
希望你接受我地既道歉&繼續支持我地,多謝

其實我覺得大家應該開下MIC,,開大聲D個喇叭
咁大家溝通都會好D
同埋咁樣可以避免多D誤會,,又可以FD D
大家一齊用下MIC~開大聲D個喇叭啦~

引用:
原帖由 kenwick829 於 2011-4-18 23:01 發表

你好~關於呢個問題我已經同番各位ADMIN反映,今次呢個問題純粹誤會,唔好意思
我亦都重視任何玩家,所以係度作詳細回覆...
亦願意細心聆聽,分析大家既意見/批評
當然我都好希望聽到人地既讚賞啦

第一,
被管理員踢 ...
以 Admin 黎講你都算幾稱職,但又無須大費周章咁交代事件,畢竟整件事只係事主無故被踢出但得不到任何解釋又被人冷落對待,屬個別例子。雖然 Admin 們多少都要付點責任,但面對數目眾多既玩家,出入頻繁既伺服環境下,Admin 的確難以盡善盡美地回應每一個玩家,當事人應該明白「不在其位,不知其難」。如非 Admin 對你屢次就範,你就應該保持忍耐,作為玩家這亦是一種美德吧。

引用:
原帖由 amyamy112 於 2011-4-18 23:18 發表
其實我覺得大家應該開下MIC,,開大聲D個喇叭
咁大家溝通都會好D
同埋咁樣可以避免多D誤會,,又可以FD D
大家一齊用下MIC~開大聲D個喇叭啦~

我並非刻意針對你既言論,但我覺得需要為某些人平反一下。

不少 L4D2 玩家都來自網吧,這種嘈雜環境且配套缺乏的條件下,即使玩家扭盡喇叭都係徒然,而我相信十居八九既玩家都唔會載 Headphone / Headset(嫌麻煩?可能係啩!不過將陌生人用過既耳機載系頭上,我就唔敢用喇)。

麥克風既情況都差唔多。

至於網吧以外既玩家,個人認為,受制於開服時段,玩家為防止騷擾家人(瞓覺),甚至避免被在旁既家人責備,一般都將聲量調到最低,並「少說話多做事」,當然我唔否認當中一部分玩家怕羞而唔敢開聲,尤其是女玩家。

小事化大   

如果你係其他場俾人踢  
係咪都要cap哂圖同人講
等所有見到既人幫你平反?

再講人地做admin只係義務
大家都係玩家  唔通你有特權 要人受你氣?

最重要既係呢度係伺服器宣傳  唔係咩投訴抱怨區
你咁樣放哂圖  好容易令人覺得你上黎搞事喎

引用:
原帖由 jackyinmate 於 2011-4-19 01:16 發表
最重要既係呢度係伺服器宣傳  唔係咩投訴抱怨區
你咁樣放哂圖  好容易令人覺得你上黎搞事喎
你咁講未免太過小家,論壇本應係個容納不同意見或抒發感受既地方,不妨引用某會員的回覆:
引用:
如果你地係唔歡迎外來玩家留言既,唔洗黎VLAN開POST架喇=]

已於19-4-2011
更新版本為 [2.0.6.5]

RD   你都幾矛盾

你上邊叫人小事化無

我留言話佢小事化大

但你又話『論壇本應係個容納不同意見或抒發感受既地方』

大家都係想表達差唔多既野姐

即係你講就OK  我講就小家 ?

引用:
原帖由 jackyinmate 於 2011-4-19 21:45 發表
RD   你都幾矛盾

你上邊叫人小事化無

我留言話佢小事化大

但你又話『論壇本應係個容納不同意見或抒發感受既地方』

大家都係想表達差唔多既野姐

即係你講就OK  我講就小家 ? ...
我承認有部分表達得唔妥當,現已修正。

論壇上每個人都有發言既權利,我並非阻止對方發類似既言論,只作為局外人中肯地發表意見。你可能都想表達差唔多既嘢,但你所用既措詞似乎好唔歡迎對方啫。

瀟洒ser已臭?(最少我唔想)

瀟洒SER埸主:
        請正視瀟洒SER某些玩家的人格(有D唔知係咪成日改名)
叫佢地自己開場叫挑釁.明串.大x哂 (取自 索女.喪屍.機關槍)

說明:我唔係針對ser

以上不多說(有抱怨區嗎...新手= =)

引用:
原帖由 tangchltat 於 2011-4-21 00:13 發表
瀟洒SER埸主:
        請正視瀟洒SER某些玩家的人格(有D唔知係咪成日改名)
叫佢地自己開場叫挑釁.明串.大x哂 (取自 索女.喪屍.機關槍)

說明:我唔係針對ser

以上不多說(有抱怨區嗎...新手= =) ...
建議你下次錄定 demo,否則難以作實(最多我幫你轉換成影片格式)

發新話題