發新話題

瀟灑*7v7*FOR FUN[2.1.2.1] [Coop2]

[Close]

回復 59# 的帖子

歡迎抱怨:http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=457

(非針對任何人/ 事)

引用:
原帖由 tangchltat 於 2011-4-21 00:13 發表
瀟洒SER埸主:
        請正視瀟洒SER某些玩家的人格(有D唔知係咪成日改名)
叫佢地自己開場叫挑釁.明串.大x哂 (取自 索女.喪屍.機關槍)

說明:我唔係針對ser

以上不多說(有抱怨區嗎...新手= =) ...
首先多謝你支持本場,THANKS
我知道有D玩家態度同語氣唔係咁好,希望你見諒
我無理由因為佢地串或者講粗口而KICK佢地,因為有D人性格係咁,
我唔會強制迫人改佢性格或者封殺佢地既言論自由
如果佢入黎唔係為左打機而係為左嘈交既,阻礙遊戲正常運作,
大可以出聲,我地則一定會KICK佢
如果佢地係嘈交既話我都會叫佢地唔好嘈,
或者你大可以叫在場ADMIN幫忙將玩家禁音,
但唔係亂禁,起碼要比人覺得有道理...
不過凡事都有兩面,我希望大家互相合作,
你聽下人講,人地都聽下你講,互相就下,咁大家先會知道有咩可以改善
如果有人刻意針對你,而無原因無道理咁鬧或者串你,
大可以POST上黎比大家睇下

在此特別呼籲各玩家
希望老手可以多多教新手
老手可以比機會新手,唔好一開波就鬧佢地
亦希望新手多多接受人地意見,不妨可以聽人教下點玩,
希望大家明白始終本場設定非常講求合作,
無辦法可以自我表演/一支獨秀,
一人不合作或做成大失誤絕對有機會拖垮整隊隊伍,
如要獨自行動來表演者就唔好怪人鬧了
希望各玩家和睦相處,唔FD打到FD,合作愉快

多D入場玩LA

引用:
原帖由 kwanan 於 2011-4-23 09:16 發表
而家APS同SKY場轉圖時都不會錯隊,請問瀟灑場何時增加這插件LA,因為9個人一隊,轉圖後真的很難記得上一個圖的同隊隊友
增加插件話咁易啦
但係要有果個插件先加到

RE CHARGER:
咩插件黎架?_?
TEAM MANAGER?
我已經裝左啦...但係我有花生位會撞插件,SOSAD

RE KWANAN:
又要保留花生位,又要自動轉圖,
又要多人對抗,好難保持唔錯隊

:lol:lol

回復 65# 的帖子

TEAM MANAGER唔支援LAN GAME喎

我研究到喇

我宜家REMOVE左2個花生位,
THANKS CHARGER你話我知Team Manager用唔到

已於25/4/2011
更新 伺服器總人數上限為18人..
更新 轉地圖後不會錯隊....

個插件L4D1嫁喎
仲支援?

不如你開多一個ser啦...
你個ser 日日都爆= =
同埋如果係新手入去好易比人屈= =

開ser唔係咁易囉我想講,
唔係話開就可以開多個...

新手其實應該練好左單機或者戰役先,
新手比人屈係因為佢完全未接觸過LEFT 4 DEAD呢隻GAME就走入黎打對抗
唔係唔得,但係會學唔到野,基本功都唔學得識
希望新手可以練好基本功先,打下單機或者戰役,
好似你出去打機會唔會未玩過隻GAME就挑人機?希望各位新玩家反省一下

十分好玩

可以,但10 V 10好D咩?要問下其他玩家意見

十分好玩啊:lol:lol

場主你可吾可以開多個ser...
因為aps幾日冇開= =
ok ma ? / . \

發新話題