發新話題

瀟灑*7v7*FOR FUN[2.1.2.1] [Coop2]

[Close]
我發現其它問題啊  
冇admin情況下 唔可以votekick  又唔可以轉圖  有時d人挂機都踢唔到

已於28/4/2011
更新為10 v 10多人對抗,消除花生位,伺服器總連線上限為20人

更新TANK血量為24000

RE CHARGER:
我唔識寫插件,唯有努力爬文啦

RE:kwanan
已問過其他玩家意見,多數人都覺得10v10都不錯,改為10v10

RE:em0_56jbabe
無辦法可以開多個SER,真係SORRY 無咁多咁勁既電腦&上網都頂唔順

RE:001447
我測試過,非ADMIN都可以做到轉圖同VOTEKICK,同原裝一樣,完全無問題

如想知道幾時有位或同其他本伺服器玩家吹水可加入本伺服器MSN群組: [email protected]
(由**LaVendeR**  @_@仔開設)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

支持
有次比admin bug入安全室騎左我

個場膠不在話..d人廢又要扮勁
膠人集中地

25-7-2011

1.進行終極修正,完全改善LAG問題,極度流暢不LAG     (當中要感激DOO兄提供技術意見)
2.使用感染者Boomer的時間一擊中倖存者立即會有合理而大量的屍潮出現,增加刺激感和BOOMER的重要性,達致10v10平衡,因為如果BOOMER只得小量屍潮,對10名倖存者根本不起作用
3.修正多人對抗CHARGER撞相同一物時會卡住停左既問題
4.修正TANK出現時,主體不會轉換
5.修正多人對抗WITCH會胡亂攻擊人問題 (EXAMPLE:明明是我嚇到WITCH卻跑去打電腦)
6.修正多人對抗,倖存者電腦有時會發呆唔幫手問題
7.將一開始在安全室的近武由武士刀改為派發小刀
8.ADMIN功能大幅加強,可以選擇派東西到任何一個人身上或地上,可以指定任何一人回血
9.加入!votekick功能,令玩家在沒有ADMIN在場時仍可選擇到全部要投票踢除的人

在次係呢度多謝咁多位繼續支持本場既玩家

本場正式更新為版本 [2.0.7.5]

thx ...

all cs knife boring==
my server:
1 katana
2 axe
5 baseball bat

本伺服器可以解決CHARGER撞倖存者停住及WITCH亂打人問題,多得謝瀟灑提供插件,感激不盡!

話說ip sir(hihi1210) 早已提供fix witch 亂打人的文件(it seems it's not a plugin)

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2011-7-25 22:51 發表
話說ip sir(hihi1210) 早已提供fix witch 亂打人的文件(it seems it's not a plugin)
睇返係文件,你所講既hihi1210修正檔我搵唔到,更何況作者都無法修正https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=121945
故此瀟灑話係佢自己研究修改,肯同我分享,我上黎道謝好應該,別無他意~(如需繼續回應,請前往本伺服器宣傳貼)

引用:
原帖由 long3214 於 2011-7-27 11:59 發表

睇返係文件,你所講既hihi1210修正檔我搵唔到,更何況作者都無法修正https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=121945
故此瀟灑話係佢自己研究修改,肯同我分享,我上黎道謝好應該,別無他意~(如需繼續回應,請前 ...
要搵就去番香港既插件壇

瀟灑*終極修正版*10v10多人對抗[2.0.7.5] [Coop2]
個ser OK 做Tank超hi

發新話題