發新話題

瀟灑*7v7*FOR FUN[2.1.2.1] [Coop2]

[Close]
引用:
原帖由 tangchltat 於 2011-4-21 00:13 發表
瀟洒SER埸主:
        請正視瀟洒SER某些玩家的人格(有D唔知係咪成日改名)
叫佢地自己開場叫挑釁.明串.大x哂 (取自 索女.喪屍.機關槍)

說明:我唔係針對ser

以上不多說(有抱怨區嗎...新手= =) ...
首先多謝你支持本場,THANKS
我知道有D玩家態度同語氣唔係咁好,希望你見諒
我無理由因為佢地串或者講粗口而KICK佢地,因為有D人性格係咁,
我唔會強制迫人改佢性格或者封殺佢地既言論自由
如果佢入黎唔係為左打機而係為左嘈交既,阻礙遊戲正常運作,
大可以出聲,我地則一定會KICK佢
如果佢地係嘈交既話我都會叫佢地唔好嘈,
或者你大可以叫在場ADMIN幫忙將玩家禁音,
但唔係亂禁,起碼要比人覺得有道理...
不過凡事都有兩面,我希望大家互相合作,
你聽下人講,人地都聽下你講,互相就下,咁大家先會知道有咩可以改善
如果有人刻意針對你,而無原因無道理咁鬧或者串你,
大可以POST上黎比大家睇下

在此特別呼籲各玩家
希望老手可以多多教新手
老手可以比機會新手,唔好一開波就鬧佢地
亦希望新手多多接受人地意見,不妨可以聽人教下點玩,
希望大家明白始終本場設定非常講求合作,
無辦法可以自我表演/一支獨秀,
一人不合作或做成大失誤絕對有機會拖垮整隊隊伍,
如要獨自行動來表演者就唔好怪人鬧了
希望各玩家和睦相處,唔FD打到FD,合作愉快

RE CHARGER:
咩插件黎架?_?
TEAM MANAGER?
我已經裝左啦...但係我有花生位會撞插件,SOSAD

RE KWANAN:
又要保留花生位,又要自動轉圖,
又要多人對抗,好難保持唔錯隊

我研究到喇

我宜家REMOVE左2個花生位,
THANKS CHARGER你話我知Team Manager用唔到

已於25/4/2011
更新 伺服器總人數上限為18人..
更新 轉地圖後不會錯隊....

開ser唔係咁易囉我想講,
唔係話開就可以開多個...

新手其實應該練好左單機或者戰役先,
新手比人屈係因為佢完全未接觸過LEFT 4 DEAD呢隻GAME就走入黎打對抗
唔係唔得,但係會學唔到野,基本功都唔學得識
希望新手可以練好基本功先,打下單機或者戰役,
好似你出去打機會唔會未玩過隻GAME就挑人機?希望各位新玩家反省一下

可以,但10 V 10好D咩?要問下其他玩家意見

已於28/4/2011
更新為10 v 10多人對抗,消除花生位,伺服器總連線上限為20人

更新TANK血量為24000

RE CHARGER:
我唔識寫插件,唯有努力爬文啦

RE:kwanan
已問過其他玩家意見,多數人都覺得10v10都不錯,改為10v10

RE:em0_56jbabe
無辦法可以開多個SER,真係SORRY 無咁多咁勁既電腦&上網都頂唔順

RE:001447
我測試過,非ADMIN都可以做到轉圖同VOTEKICK,同原裝一樣,完全無問題

如想知道幾時有位或同其他本伺服器玩家吹水可加入本伺服器MSN群組: [email protected]
(由**LaVendeR**  @_@仔開設)

25-7-2011

1.進行終極修正,完全改善LAG問題,極度流暢不LAG     (當中要感激DOO兄提供技術意見)
2.使用感染者Boomer的時間一擊中倖存者立即會有合理而大量的屍潮出現,增加刺激感和BOOMER的重要性,達致10v10平衡,因為如果BOOMER只得小量屍潮,對10名倖存者根本不起作用
3.修正多人對抗CHARGER撞相同一物時會卡住停左既問題
4.修正TANK出現時,主體不會轉換
5.修正多人對抗WITCH會胡亂攻擊人問題 (EXAMPLE:明明是我嚇到WITCH卻跑去打電腦)
6.修正多人對抗,倖存者電腦有時會發呆唔幫手問題
7.將一開始在安全室的近武由武士刀改為派發小刀
8.ADMIN功能大幅加強,可以選擇派東西到任何一個人身上或地上,可以指定任何一人回血
9.加入!votekick功能,令玩家在沒有ADMIN在場時仍可選擇到全部要投票踢除的人

在次係呢度多謝咁多位繼續支持本場既玩家

本場正式更新為版本 [2.0.7.5]

31-7-2011

更新2.0.7.7版本
解決2.0.7.5死亡機場地圖.伺服器與玩家地圖不符的問題
解決2.0.7.5死亡機場最終章地圖計分出錯問題

23-8-2011
已更新為版本[2.0.8.3]

2012年5月1日更新如下:
1.首創特殊屍仔,等你感受下新意思!
2.首創防直沖終點安全室系統,要揸KEY人先可以開到終點安全室度門(死左,斷線,轉隊會轉人),TANK未死唔入得終點安全室
3.首創強化遊戲光源系統,令你視覺有新享受,唔洗成日咁暗
4.提升電腦救人能力,唔洗成日企係你身邊睇風景
5.改善SERVER素質,流暢不LAG

2012年5月5日更新如下:

1.首創最關卡最後地圖可投票下關玩咩圖

2.新增防錯隊插件,

3.修正CHARGER撞人會卡

4.修正WITCH打錯人

5.修正近武對特感傷害

2012年5月10日更新如下:
1.提升槍械子彈最大值
2.生存者電腦會用近武
3.關關有TANK

感謝陳茂波提供寶貴意見

2012年5月21日更新如下:
1.生存者可以將劣pipe bomb / 火 / 膽汁等右click交給其他玩家
2.禁止未改名既玩家,名稱"vLanplayer" 進入遊戲

發新話題