20 12
發新話題

[宣傳]`TiGMk伺服器*資訊

[Close]

[宣傳]`TiGMk伺服器*資訊

伺服器資料:

場名:[香港]`TiGMk伺服器 | 守城場 #1

開放時間:星期一,三,五 晚上8:30-10:30 p.m
               星期二,四 晚上5:30-10:30 p.m
               星期六,日,公眾假期 早上9:30-晚上12:00 p.m

開設伺服器區域: vLan CS1.6 01

伺服器固定IP: tigmk.no-ip.org:27016
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3月特別消息

本伺服器正在熱烈招募團員

有意請加M群: [email protected]

希望各位多多支持

玩過你個場了..
突破1000ping
:o)

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2011-2-15 18:48 發表
伺服器規則(守城):

TR隊伍需知

1.TR不能使用槍械射擊CT

2.TR必須一開始加血

3.每玩3局就換一次TR

4.TR不能使用飛行器

------------------------------------------------------------------------------------ ...
咁我諗做唔做admin都係咁..

個團名令我諗起某大ser

做咩要用TlG開頭既,有冇咩意思既
支援一下,多一個SER出現
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

多左tig會型d勁d= ="?

tigmk 令人地以為佢係tig分ser= = 想吸引人都唔好用大ser名開頭啦

引用:
原帖由 冰雪。翼【 於 2011-2-16 20:48 發表
tigmk 令人地以為佢係tig分ser= = 想吸引人都唔好用大ser名開頭啦
TiG咪又係呃細佬...話自己1000fps,入到去1_ping又有,3_ping又有,5_ping又有,百幾二百ping都有,都唔知係咪真係1000fps

支持一下~~~~~ :lol
有冇人玩MC?

引用:
原帖由 冰雪。翼【 於 2011-2-16 20:48 發表
TiG係大ser的話,咁喬狗個ser叫咩??TiG個D昆細佬,喬狗個ser一定好過佢...

我之前玩過
好lag-.-

引用:
原帖由 極速打機槍 於 2011-2-17 20:44 發表
我之前玩過
好lag-.-
原來係lag ser一個

係lag ser一個,重有好無聊

TiGmk 笑左........

而家唔LAG嫁啦..開左20個位,,多多入黎...

20 12
發新話題