21 12
發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 有個故事同大家講×××唔知大家想唔想入黎聽下呢?

[Close]

[ 疑問 ] 有個故事同大家講×××唔知大家想唔想入黎聽下呢?

有一個男仔岩岩失戀,之後冇耐中意左一個女仔,個女仔因為之前成日比男仔騙所以係雙性戀姐,果個女仔都對個男有feel,但個女仔要選擇。。。

3個選擇;;
a)果個男仔×班fd入面最令仔
b)個男仔既fd×係個可愛既男仔
c)一個女仔×TB既

有好多朋友幫個男仔講野,最後佢都係選左個男仔,之後佢地係埋一齊,女仔講詔唔想個男仔喊or唔開心,咁岩到左新年假,個男仔要番大陸,係上火車果陣用佢呀媽部電話同個女仔甜言蜜語左成個夜晚用左200幾$$=.=.''(其中講左不如分手唔想男仔第日分手時唔開心男仔拒絕左之後就繼續傾sweet....),個男仔部電話冇交$收唔到sms,佢呀媽部電話冇差電同唔到佢sms。
  等到個男仔番到香港,搵個女仔第一個話咁岩同d女仔fd去左太古行街陪唔到個男仔,個男仔就係呢排成日一齊玩既fd一齊(個女仔都識既仲好熟),之後果幾日個女仔都係咁要陪fd行街,結果個男仔有一陪佢傾電話喊左但冇話到比女仔g,第二日咁岩係情人節,同平時一樣同個女仔傾電話,仲有d sweet,但佢一直話有d野講要係12點正即第2日講,佢唔想我係出面挨凍(男仔廢事番屋企比人聽到),所以就講左,女仔曰:『不如我地做番fd』男仔就知咩事,女仔話佢以為我番大陸個時分左手sd信息比我唔收,就同左第二班玩就同左第二個一齊。。。之後男仔好sad,再問你會選邊個,女話會選第二個,之後男仔話唔想再見到佢,唔好再理佢以後咩事都唔關佢事,個男仔放左好多心機落去,拍左5次拖,第1次放咁多feel落去,仲有個女仔都係真心既好sad e家仲有少少sad.......
  2月17日我拍第6次拖了我還挂住上文中的女子
  大家睇完呢個真人故事之後有咩感覺比cm,唔好灌水亂比cm

這個朋友 就是你吧
熊貓正在努力找OO中

這就是命運的安排吧!!!!!!!!!

我冇講呢個朋友;;
只係講呢個男仔&女仔姐
呢個係我v~v
好似打左一兩隻我字入去=.=

我看到樓主的交章

大約都明白個中意思

請問樓主是否真心愛着她

我個人觀點是愛一個人就要一世

所以我e要加到未有拍拖

因為我認為一拍就一世

e加我同樣有一個我好鐘意既人

我認清左自己方向,決定行動

我以上講咁多野係因為我睇到你既文章有5次拍拖

所以我只是問你一句 : 你真心愛這一名女子嗎?就算第時佢變成點都好,你會一直愛佢嗎?

(如果你有時時既懷疑,就唔好咁(行)定咁答e個問題.

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

有點亂 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-2-17 21:20 發表
我看到樓主的交章

大約都明白個中意思

請問樓主是否真心愛着她

我個人觀點是愛一個人就要一世

所以我e要加到未有拍拖

因為我認為一拍就一世

e加我同樣有一個我好鐘意既人

我認清左自己方向,決定行動

我以上 ...
我E家拍緊第6次拖,琴日開始既;;
但拍緊最新呢次我仲係好挂緊文章中既女仔望到關於佢既任何野都會諗起佢;;
睇到電視記起係電話同佢講過D咩;;佢扳中意既公仔;;成日玩開既地方;;不知不覺諗起;;一D名稱都係關於佢既;;一時時係夢入面;;等等好多好多野都會令我諗起佢,見到佢有可崽仲會忍唔住不知不覺留淚唔留心都要好酸好似比野壓迫/有D風吹到落去咁好難形容
我真係好想同番佢係一齊,但我G咁既可能唔夠百分之二十

你想同佢一齊 又要同第二個拍拖

這是多情的無情吧€

我只是直話直說 請不要介意

那你對你現在的女朋友怎樣 ?

我對現在的女朋友一般般因為我對她的感覺不係好深;;
我係想同番佢一齊,我同第二個拍拖佢係唔G既,我好想擁有佢佢係對我黎講獨一無二架;;
比其他女仔好唔同所以我至會同佢一齊仲放咁多FEEL落去

我覺得你同第二個拍 只不過係暪住對個個女仔既感情

同埋你同時到會傷害令一個女仔

你咁樣既做法 恰當嗎?

但我唔G我想點

我會一直等待 .

同意樓上看法 真心鐘意人 就算唔係係埋一齊到會默默守護

我怕等到最後;;
最傻的原來是我

21 12
發新話題