發新話題

大更新-彊屍戰爭熱血展開~!香港Mr.PrO伺服器系列

[Close]

大更新-彊屍戰爭熱血展開~!香港Mr.PrO伺服器系列

開放時間:
星期1-5不定
星期6,日:通常晚上長開

#1deathrun玩法:
相信大家都知道-_-+
大約就是CT要狂跑
去終點汁槍 去殺T
T就要利用機關殺死CT
地圖大約有(事旦講三個因為唔想打咁多字=3=):
出名的deathrun_temple
deathrun_island
deathrun_glasshouse(超難)

#2基地(BaseBuilder)玩法:
首先CT可以按C制起基地(我幫你bind左)(有百幾秒左右比你起基地)
之後時間完左會CT會彈番去重生點 有30秒準備時間比你跳番上你既基地
30秒準備時間完左之後彊屍就會出黎殺你喇 驚驚~!
另外我加左一刀殺人插件  給CT係緊急時候保命

#4一般槍械升級模式
玩法:玩法同一般槍戰差唔多,只係多左gunxp升級系統

#5彊屍
玩法:一開始會倒數十秒 之後會隨機抽一個人做屍,做屍果個要打人類令佢變成屍
PS:按v制為彊屍模式選單
希望大家多d黎玩.3.

場主:Mr.LunG

即將加入升級槍械模式(限基地守城)

我做
Mr.MiNG
OK??

你常玩cs?

日日都玩
星一 - 五會小
星6,日會長開

最好留埋msn la

今日整左基地插件

這只是我給你的伺服器一些意見..
---
我之前係你呢個Mr.PrO挽過關場,但係D admin同埋場主,一做TR就會用一秒再黎

唔想等sorry~! 下次唔會

引用:
原帖由 Love_Fung 於 2011-2-26 20:31 發表
這只是我給你的伺服器一些意見..
---
我之前係你呢個Mr.PrO挽過關場,但係D admin同埋場主,一做TR就會用一秒再黎
對唔住 下次唔會 果次唔想等

引用:
原帖由 charles2005 於 2011-3-1 18:25 發表
對唔住 下次唔會 果次唔想等
即係濫權啦。

加左ZP彊屍 :lol :lol :lol

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-3-2 20:06 發表

即係濫權啦。
我只係重入 唔關管理員濫權事 普通玩家都可以做到  同埋我重入有時係因為人數唔平衡

加多一個zp叫大更新?

發新話題