18 12
發新話題

[CTP server] 新Ser封測公告[-更新-]

[Close]

[CTP server] 新Ser封測公告[-更新-]

- 新SER模式為 ZP. [彷生化危機]
- 服務端版本為2834
- 本服沒設保存SP系統. 但一入SER會有20SP
- 本服現時為公共封測. 版本為 V0.1 所以本服功能較少
- 為了配合新SER封測. #2會停開
- 本服有本地快速網空
- 本服NO-IP為 ctps2.no-ip.org:27016
- 可以從VLAN 02進入本服
- 保留本團體原則 - 有原創成份

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-20 16:35 發表
- 新SER模式為 ZP. [彷生化危機]
- 服務端版本為2834
- 本服沒設保存SP系統. 但一入SER會有20SP
- 本服現時為公共封測. 版本為 V0.1 所以本服功能較少
- 為了配合新SER封測. #2會停開
- 本服有本地快速網空
- 本服NO ...
e個係一個o*9 ser 大家唔好入啊^^

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 aukwoksui 於 2011-2-20 16:36 發表

e個係一個**侮辱成份** ser 大家唔好入啊^^
閣下您好. 請不要說本團體的伺服器有多差.
本團體一直堅持讓玩家有一個良好的遊戲環境.
加上本團體所有伺服器都有原創成份.
如果閣下有本事. 即管寫插件出來.  
我只怕閣下連什麼是SMA. 什至什麼是 AMXMODX都不知道.

我無啦啦俾你地BAN左
快解BAN

我也不知道

請問是什麼呢

set_user_health是什麼意思???

血量嗎....?
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-20 16:42 發表
我也不知道

請問是什麼呢

set_user_health是什麼意思???

血量嗎....?
設置玩家血量.

回#5

請PM我 給我你的IP.. 和在#幾比BAN

引用:
原帖由 CTPs 於 20/2/2011 04:50 PM 發表

設置玩家血量.

回#5

Oh~~~~

你真勁呀~~~~~~

教下我SMA編碼吧!~~~~~~~
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-20 18:33 發表

Oh~~~~

你真勁呀~~~~~~

教下我SMA編碼吧!~~~~~~~
SMA只能自學

支持CTP server

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-20 16:50 發表

設置玩家血量.

回#5

CTP大大 教我force_use啦 我搵唔到教學  唔該你啦

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-2-20 20:18 發表

CTP大大 教我force_use啦 我搵唔到教學  唔該你啦
自學吧

喂喂.我入到去.佢叫我打密碼.我都冇密碼.點打密碼= =請修正

佢叫你打密碼
咪打lo
冇密碼叫你打密碼咪即係申請

引用:
原帖由 口十口 於 2011-2-20 20:40 發表
喂喂.我入到去.佢叫我打密碼.我都冇密碼.點打密碼= =請修正
您好. 已刪除用戶資料. 再次進入申請就好.

18 12
發新話題