19 12
發新話題

ctp #3 監獄伺服器 濫權ADMIN權

[Close]

ctp #3 監獄伺服器 濫權ADMIN權

本人叫:SkyKing_Tin
今日4點15分去ctp #3 監獄伺服器,一名叫CTP | know 既玩家扮獄長開咪,無人廳到佢講野,講濫權殺人,請各位愛玩監獄伺服器的人,不要去玩,這個admin會玩hook/grab人,小心....

引用:
原帖由 timothy1016 於 2011-2-20 20:49 發表
今日4點15分去ctp #3 監獄伺服器,一名叫CTP | know 既玩家獄長開咪,無人到佢講野,講濫權殺人,請各位愛玩監獄伺服器的人,不要去玩,這個admin會玩hook/grab人,小心.... ...
4點15 你依加先開 你唔好天日先
打好d字先啦~
名都打錯啦
我開咪系有人聽到
我點濫權殺人呀?
i am Master
用hook grab 系我唔岩,但系唔同我用都唔得?

遲開有咩所為?
★最愛玩瑪奇

引用:
原帖由 timothy1016 於 2011-2-20 20:49 發表
今日4點15分去ctp #3 監獄伺服器,一名叫CTP | know 既玩家扮獄長開咪,無人廳到佢講野,講濫權殺人,請各位愛玩監獄伺服器的人,不要去玩,這個admin會玩hook/grab人,小心.... ...
請提出實質證據. 否則會無視.

3天後沒有實質證據會放你入黑名單

引用:
原帖由 know 於 2011-2-20 21:44 發表

打好d字先啦~
名都打錯啦
我開咪系有人聽到
我點濫權殺人呀?
i am Master
用hook grab 系我唔岩,但系唔同我用都唔得? ...

引用:
原帖由 hkg憤怒鳥 於 2011-2-20 22:01 發表

2011之高登再現

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hkg憤怒鳥 於 2011-2-20 22:01 發表

totally agree~~

know 1999  
AMXModX-TheNextLevel

引用:

打好d字先啦~
名都打錯啦
我開咪系有人聽到
我點濫權殺人呀?
i am Master
用hook grab 系我唔岩,但系唔同我用都唔得? ...
1999地話人1999 人地幾時都開POST 都要理

引用:

打好d字先啦~
名都打錯啦
我開咪系有人聽到
我點濫權殺人呀?
i am Master
你今日比你偷銀包,聽日先發現,去左警署報案,差佬同你講幾時發生件事,你話琴日。差佬會唔會話你時間過得太耐,唔受理呀? 笑料。

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-3-3 18:39 發表

你今日比你偷銀包,聽日先發現,去左警署報案,差佬同你講幾時發生件事,你話琴日。差佬會唔會話你時間過得太耐,唔受理呀? 笑料。
人地係咁,有咩計...

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-3-3 18:39 發表

我無話唔受理

請提出證據

引用:

你今日比你偷銀包,聽日先發現,去左警署報案,差佬同你講幾時發生件事,你話琴日。差佬會唔會話你時間過得太耐,唔受理呀? 笑料
佢邊隻字有講/含意 唔受理?

明唔明解咩係 遲5遲d啊?

笑料~?

引用:

打好d字先啦~
名都打錯啦
我開咪系有人聽到
我點濫權殺人呀?
i am Master
係唔通 唔係唔同- - 你d字都要打好d先啦

睇下用係邊方面- - 其實監獄場無邊到係要用到hook同grab

19 12
發新話題