22 12
發新話題

yati ser 唔冼望 又係你地ser

[Close]

yati ser 唔冼望 又係你地ser

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 tony2366 於 2011-2-20 23:16 發表
成堆外掛狗入晒黎 一個admin都冇 算點?
另外果個admin 廢事打名  成班tr比外掛9殺
tr們都打晒字 條友開外掛 條友又乜又乜
個admin仲可以話唔知 我當然叫佢ban佢永久 (外掛永久的說)
竟然淨係踢佢出去
之後外掛9又 ...
投訴既話請講名,抱怨既話請到以下網址:http://ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=457

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-21 00:03 發表

投訴既話請講名,抱怨既話請到以下網址:http://ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=457
YaTi今日咩事 - -
係咁比人話..?

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-21 00:12 發表

YaTi今日咩事 - -
係咁比人話..?
可能有人惡意中傷YaTi/管理員濫權情況嚴重

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-21 00:13 發表

都聽唔少 - -
由EYWE到YaTi - -....

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-21 00:13 發表

亦有可能係事實

好在我近排玩開 自律ser
長期冇adm但d玩家好合作會voteban~

請樓主講一下發生咩事啊!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

樓主你咪傻啦你,ADMIN唔洗休息咩,日日對住你地班友話9kill 9kill,唔悶都厭啦

最好係唔洗admin
個ser有防外掛
有voteban功能
等玩家可以自律..

你個維記人奶收下聲啦
成日幫自己團
我冇話幫自己團唔岩
但係你都要知到邊邊錯先好幫
個ser d adm成日(濫權/唔做野)大家有眼睇

回復 11# 的帖子

同意.
特別係玩監獄果時既admin
成日用grab.hook
搞到無心機玩

回一下上樓講既野
YaTi伺服器既admin唔會濫權lo
仲有唔做野依家問題
admin都係人都要時間黎休息
其實admin已經分配左時間睇場
可能admin有緊要事/出現真空時間
因此先冇admin睇場
本人代表YaTi伺服器作上真誠的道歉
希望樓主可以理解
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

回復 13# 的帖子

唔係你個ser既問題
係我收山之前玩果d ser(聽把mic既聲都知係小____)
又要威又要...

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-2-21 18:06 發表
唔係你個ser既問題
係我收山之前玩果d ser(聽把mic既聲都知係小____)
又要威又要...
我只講左我ser點姐
冇其他意思

22 12
發新話題