發新話題

`MiGhtY-NoblE_.團隊SeveR

[Close]

`MiGhtY-NoblE_.團隊SeveR

`MiGhtY-NoblE_.監獄SeveR#1
:27016
`MiGhtY-NoblE_.BmSeveR#2
`MiGhtY-NoblE_.ZombieHell2.0SeveR#3
開場時間不定 好多時都會長開
請大家幫幫忙入下啦.-^_^-.
本SeveR長駐Cs01

vlan ip 流動
用no-ip / 長駐什麼區域

姐係點,..咩叫流動ip????????

引用:
原帖由 名刀s蜻蛉 於 2011-2-21 19:34 發表
姐係點,..咩叫流動ip????????
流動ip=會流又會動既ip
即係會轉

姐係你每次入vlan都會變左IP
一出一入又變左  得左!!!

如果你本身電腦係固定IP就整no-ip

伺服器嘅英文係server..

如果你的網路不是使用固定制IP
那你可以到網路上去找NO-IP這個網頁
去申請它的固定制IP
免費的
只要是5台主機以內都免費
去辦吧
並且把它貼上來!!

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-2-21 20:17 發表
姐係你每次入vlan都會變左IP
一出一入又變左  得左!!!

如果你本身電腦係固定IP就整no-ip
唔係固定IP都整得no-ip

引用:
原帖由 名刀s蜻蛉 於 2011-2-21 16:40 發表
`MiGhtY-NoblE_.監獄SeveR#1
`MiGhtY-NoblE_.BmSeveR#2
`MiGhtY-NoblE_.ZombieHell2.0SeveR#3
開場時間不定 好多時都會長開
請大家幫幫忙入下啦.-^_^-.
本SeveR長駐Cs01 ...
點解.. 三個唔同既Server可以用同一個port架!?

一睇就知啦!!
比人改左lo
樓主post真實ip上黎
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

發新話題