發新話題

CTP團 我想講你地團有人濫權囉

[Close]

CTP團 我想講你地團有人濫權囉

用哂藍線去d 正常去唔到既地方

玩地獄喪屍得2條友都濫權??? 笑死人掛 CTP

我地團冇ZH SER

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-26 13:31 發表
我地團冇ZH SER
咁姐係冒團名開ser= =???

同埋你地團有冇e個團員先

加上你地團比 (多重身份)

姐係 同一時間入CTP同其他團???

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-2-26 17:07 發表

我地團係有呢個團員.
但係我地冇任何報告話多左個ZH SER.
至於多重身份.. 我地理唔到咁多

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-26 18:40 發表

我地團係有呢個團員.
但係我地冇任何報告話多左個ZH SER.
至於多重身份.. 我地理唔到咁多
姐係團員開ser濫權 但唔理-_-?

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-2-28 16:19 發表

姐係團員開ser濫權 但唔理-_-?
日日管得住???

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-28 16:58 發表

日日管得住???
唔係日日管唔管既問題

係你明知有咁既事發生左 都算???

唔同你講e件事.....淨係講你既態度都已經好唔掂

嘩.....CTP團d人真係(好)度喎

請問樓主係咪應該用客觀既態度去睇件事呢??
CTP團既人開ser,又唔係幫團開ser,CTP官方/高層又冇承認佢有過咁既ser,咁點解你可以咁直接走去插CTP一刀呢??
兩者都無直接關連,團員開自己既ser團長有咩資格管??你就認為你既權力咁大嗎?

又係黃蛙圖

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-2-28 23:32 發表

唔係日日管唔管既問題

係你明知有咁既事發生左 都算???

唔同你講e件事.....淨係講你既態度都已經好唔掂

嘩.....CTP團d人真係(好)態度喎
我態度已經好好. 加上我地冇權去管.. 唔通真係入哂咁多個SER?
星期六日. 我同COLGATE都好多野做.. 寫插件.. 測試.. 睇A_ 等等既野. 都可以拎哂你成日既時間

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-1 02:25 發表
請問樓主係咪應該用客觀既態度去睇件事呢??
CTP團既人開ser,又唔係幫團開ser,CTP官方/高層又冇承認佢有過咁既ser,咁點解你可以咁直接走去插CTP一刀呢??
兩者都無直接關連,團員開自己既ser團長有咩資格管??你就認為你既權 ...
姐係果個人 個人問題 -_- ? 咁真係無野講

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-3-1 18:07 發表

姐係果個人 個人問題 -_- ? 咁真係無野講
明顯. 你試下用手寫下AMXX. 係大型. 加上依家#3改版. 同埋有新SER. 真係可以用哂你成日

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-2-26 17:07 發表

...........
講ZH個IP比我知都好, 你乜都唔講, 我地好難做...

AMXMODX: Scripting

發新話題