發新話題

[SediTioN`][技術交流]一般模式伺服器

[Close]

[SediTioN`][技術交流]一般模式伺服器

Server ip : vlan-sedition.no-ip.org

伺服器模式:一般模式

地圖列表:
fy_iceworld
awp_india
de_dust2
awp_map
cs_assault
(希望玩家對地圖作出提議)

防外掛系統: BAC防外掛,findCheater0.4.防外掛,ac_spinhackdetector防外掛,hack_hunter防外掛.

伺服器主機: i3 Cpu,4GB ram,windows7-64bit

Speed.test: 下載率:94.32 MB/s
                   上載率:83MB/s

開放時間:星期六:下午1:00-4:30
               星期日:下午1:00-4:30
               公眾假期:下午1:00-4:00

Admin收費:50$HKD永久

Admin申請方法:入數去:中國銀行-01281510201901-影返張入數紙比我

開放區域:星期六: vLan 02
               星期日: vLan 02
               公眾假期: vLan 01

vLan太多小學_SER,老子看不過眼,所以開PUB SER

引用:
原帖由 叛逆Leon 於 2011-2-28 18:48 發表
vLan太多小學_SER,老子看不過眼,所以開PUB SER
有想過自己是不是嗎?
Lawrence?Who is he?

can for steam????
A A A g0d舊ac被封

引用:
原帖由 叛逆Leon 於 2011-2-28 18:48 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=349300

vLan唔係已經有好多pub ser架喇咩?

引用:
防外掛系統: BAC防外掛,findCheater0.4.防外掛,ac_spinhackd ...
咁多防外掛唔會撞咩...
btw.
咁你不如唔好係vlan開仲好...

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-1 02:27 發表

咁多防外掛唔會撞咩...
btw.
咁你不如唔好係vlan開仲好...
下..點解呀?!~

引用:
原帖由 叛逆Leon 於 2011-3-1 17:48 發表

下..點解呀?!~
唔識點解俾你聽...總之太多防外掛都會影響到,而一個插件都會影響到另一個插件既運作,就係咁多,其他唔識解...

發新話題