59 1234
發新話題

[2.0.8.3]FoREvER hUnTEr 戰役/對抗/突變 12人/16人/8人伺服器(coop02)

[Close]

[2.0.8.3]FoREvER hUnTEr 戰役/對抗/突變 12人/16人/8人伺服器(coop02)

戰役伺服器介紹(FoREvER hUnTEr 12人戰役場):

本伺服器是12人戰役coop,現在版本為[2.0.7.1]
(如本server有些lag,請大家見諒,本人的網絡不算快...)

本伺服器開放時間不定時: 以下只是大約的時間
星期一至星期五,星期日:

6:30 p.m至8:00 p.m (星期一,星期日和星期四可能開不到ser,很忙啊 )
星期六:

下午至晚上7-8:00 p.m到...

玩家可用指令:
!buy=買野

!csm=轉樣,轉聲 (在the passing不要轉為l4d1人,因為你會彈server和卡人的)

!stuck=如在卡點,可以彈回出來

!away=做觀眾

!joingame=當用左!away時,打返!joingame就可以返返黎

!drop=掉槍

!teams=觀看隊伍列表

引用:
本ser建議bind鍵:bind "b" "say !buy"
bind "n" "say !csm"
bind "f3" "thirdpersonshoulder"
bind "g" "say !drop"
玩家可到控制台(~)到打這幾句指令

戰役伺服器簡介
如果戰役ser冇咩難度同刺激,我相信戰役ser玩冇兩野就會悶,所以本ser已經增加了更多特感。當然重點不是這樣,本ser故意不安裝rpg插件,原因當然是想自己創造一個獨特的伺服器,如果個個戰役ser都玩rpg,咁就悶死人啦。其實我開呢個ser,係想搵返以前既感覺,以前12人一起玩戰役,一路開mic傾計,一路打屍,真係一種非常大既樂趣。但現在個個戰役ser都差不多安裝了rpg,每人只是為了up lv,不在乎玩的過程。所以我開呢個ser係可以好似以前咁,12人一起開mic,一路玩,咁我諗咁樣戰役玩幾多次都唔會悶。所以大家多多支持呀!

插件
-增加更多特感
-終極魔王tank (在最後一關的tank會更難以對付)
-關關都出tank同witch

-流星石(當玩家殺死特感,就可能會隨機從天而降一些流星石)
-addbot
-買野
-換樣
-admin
-CS武器解封
-殺夠某數的喪屍會送特別彈藥給你,eg:高爆彈,火焰彈...
-倒地後自救
-倒地後滑行
-多人玩家
-smoker毒氣傷害
-witch死後會呼叫更多喪屍
-boomer爆炸傷害

-雙重補給
-掉槍
-防卡
-自動轉場...........................

引用:
請玩家不要在server中嘈交或搞事
如admin在場,首先第一次會警告,第二次就踢除
第三次就會ban掉,請各位玩家注意!

引用:
本場場主: H1N1_boy
admin: H1N1_boy
有意做admin可找我
本人msn: [email protected]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
對抗伺服器介紹(FoREvER hUnTEr 8v8對抗場):

本伺服器是8v8 16人對抗versus,現在版本為[2.0.7.1]
(如本server有些lag,請大家見諒,本人的網絡不算快...)

本伺服器開放時間不定時: 以下只是大約的時間
星期一至星期五,星期日:
6:30 p.m至8:00 p.m (星期一,星期日和星期四可能開不到ser,很忙啊 )

星期六:

下午至晚上8:00 p.m...

玩家可用指令:
!stuck=如在卡點,可以彈回出來

!drop=掉槍

!teams=觀看隊伍列表

R=在靈魂狀態時,按R可飛天

右鍵=在靈魂狀態時,按右鍵可轉換特感

!perks=技能選單

對抗伺服器簡介
近日發現玩家好像對戰役冇咩興趣,所以我就決定開埋對抗伺服器比大家玩,希望大家都多多支持。

插件
-關關都出tank同witch
-自動轉場
-boomer爆炸傷害
-CS武器解封
-倒地後自救
-smoker毒氣傷害
-倒地後滑行........

引用:
請玩家不要在server中嘈交或搞事
如admin在場,首先第一次會警告,第二次就踢除
第三次就會ban掉,請各位玩家注意!

引用:
本場場主: H1N1_boy
admin: H1N1_boy
有意做admin可找我
本人msn: [email protected]

ps:對抗同戰役場我係會隨機開放,但大多數我都會在星期六開對抗伺服器,星期一至五和日則開戰役伺服器

PS:如玩家進入本伺服器期間黑畫面,可到 本帖57# 回覆帖查看

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1. bind鍵好似用唔到
2. !addbot只系admin先要到
3. Rot 個多人就冇!addbot依句指令
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

回復 2# 的帖子

1. bind鍵應該用到,我測試過好多次
2. !addbot原來得我用到ja,sorry,我唔知=.= 我會較返
3. 唔明咩係rot

1. 應該系你自己打bind X XXXXXX
2. 完...
3. Rot大, 教你點開多人個到

回復 4# 的帖子

1. 我再check check先
3. 個addbot我自己在其他地方down的

3. 建議用rot大的

舊版bind 好似用唔到 我只係知 我用果隻用到
你仲記得我嗎?_? 果日咪有2個有mic GE入左黎ge 我係其中一個
我叫lun牙  上次我個mic 壞左 e+已經ok lu

你e+個Ser係 一見有提示 即刻加電腦
不過我諗你 加個玩家入黎 自動生成電腦
好似WaTx咁.... 個插件仲記得 好耐之前已經有架喇 至於失左效未 就要問番團長喇
比cp02嚇親的lun

大大支持

引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-3-5 03:09 發表
舊版bind 好似用唔到 我只係知 我用果隻用到
你仲記得我嗎?_? 果日咪有2個有mic GE入左黎ge 我係其中一個
我叫lun牙  上次我個mic 壞左 e+已經ok lu

你e+個Ser係 一見有提示 即刻加電腦
不過我諗你 加個玩家入黎  ...
lun緊係記得你啦,下次記得再入黎玩,其實個addbot真係有d問題
eg:玩死亡都心最後果關,我地而經落哂去搵油入,但突然有人入我ser,
跟住系統就會自己生產一個bot係起點安全室,咁人地加入左就會係安全室
落唔到黎=-.-

都話轉用Rot大的多人插件

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-3-5 11:39 發表
都話轉用Rot大的多人插件
用左了,但之前試過會彈game...
同埋佢自己加BOT呢,會加左係起點個安全室,
有時我地而經玩完,佢用自己加過,咁又要等-.-

唔會自己加bot, 系一開頭就會有咁多個bot

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-3-5 13:02 發表
唔會自己加bot, 系一開頭就會有咁多個bot
而家BOT呢個問題而經搞點左了,thx

支持支持
幫推

本帖現已增設8v8對抗伺服器簡介   

冇人回,sosAD

59 1234
發新話題