發新話題

[2.0.8.3]FoREvER hUnTEr 戰役/對抗/突變 12人/16人/8人伺服器(coop02)

[Close]
未見過你開場既=.=

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-28 00:30 發表
我差吾多日日多開場-.-係有時吾得閒先冇開..
係喎-,- 我想問下你個ser係咪有!buy?
同埋我覺得你應該整d 怪有skill
example .. smoker拉人可以拉住黎行...
spitter可以出2次口水咁-,-
同埋可以0秒help人

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-28 07:13 發表
我個coop ser就有用!buy ,但versus ser就冇.
你指perkmod??如果coop ser 正既話,屍就好似屈機左d...
Versus ser就可以考慮下既...
coop ser << 我都係玩開COOP2 ....
如果你吾整人有BUY...但係屍冇SKILL -,- 咁咪仲屈= =
咁梗係2邊都有會好D架NA -,-

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-28 14:54 發表
但我已經較左特感時間五秒出一隻,再加上關關都出tank and witch (tank 20000hp一隻,最後救援果關就40000hp一隻,witch血就隨機),另外我調較左!buy既價錢,令難度提升,perkmod就無興趣裝la,smoker可以扯住人郁黎郁去,我 ...
/ . \ 如果你可以整個d個ser一定多人玩

=.= 吾開對抗既/ . \ :'( :'(

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-28 20:16 發表

我大多數星期6先至開,因為星期6人流會較多
:Q:Q唉,,冇多人對抗場玩好悶

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-28 21:37 發表

既然你咁想我開對抗場 ,我聽晚睇下on唔on到,如果得既話我6:00 p.m開對抗場開到8:00啦=/=
2個鐘=.=咁小= =吾好啦

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-28 23:05 發表
你下午得吾得閒??? 12:00-3:00到,我果段時間都玩得既,跟住就要溫書la-.-
不如你開住佢啦..最多比個ADMIN我做A_A

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-29 13:13 發表

@@你想做admin?
等你可以長開=.=
我見到你個場不過吾係對抗黎既/ . \

其實我真係好想SMOKER可以一邊拉住人一邊行-,-

引用:
原帖由 H1N1_boy 於 2011-3-29 13:21 發表

我down左個插件,但用唔到,而家搞到我個ser唔出特感 tim=.=
都唔知點好....
:(你搵下呀,, 之前我都係因為SMOKER可以拉住人行我先玩

見到有..但係一樣都係同冇一樣 =.=

發新話題