73 12345
發新話題

入團者請留名

[Close]

入團者請留名

完結!!!!

所有入團者留id 留msn.
順便講一講低  活躍時間  加入原因

請依照以下格式 ↓( 例子 )

ID: SiukinB
MSN:
[email protected]
活躍時間: 每天晚上 , 即7點後
加入原因: 作風適合我

暫時先留名
遲下先會有測試 ..thx

留低左msn之後 我遲d先會add你地
真系有心加入既先好留msn   qq
哩一個post 暫時想睇下有幾多人有意入團
好讓  遲下測試 順利進行

----------------------------------------------------------------------------------------------

測試內容 詳見
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=36732&page=1&extra=page%3D1

vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

ID: DJ_秋
msn:[email protected]
活躍時間:下午2點-夜晚9點
reason:佩服loser團的人

ID: 花戀楓
MSN: [email protected]
活躍時間: 差不多整天(由早上10:45開始 12:00完結) 但有時晚上10:00後不行
加入原因: 不論在技術或合作,相信加入後會有相當的進步
     一直敬佩loser~

嗯 真身現形了

ID: 潮小花
活躍時間: 每天睡醒之時 即不定時
加入原因: 我想親近隻牛 所以入團
ROCK THE 花!?

重申一次
吾好玩野............
GGx Ana.2k

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-7-23 18:46 發表
重申一次
吾好玩野............
都唔搵人玩

ID: 孤星_逍遙
活躍時間: 每天晚上都沒有空 ( 早上9:00 至 下午6:00得閒 )
加入原因:  作風岩我

我真係廢人,冇其他意思,我真係廢!

ID:ma45952004
MSN: ma45952004
活躍時間: 每天晚上 ..8點之後
加入原因: 未入過團.想試下,又知到呢個團好強

ID:ma45952004
活躍時間: 每天晚上 ..8點之後
加入原因: 未入過團.想試下,又知到呢個團好強

ID: chairman
活躍時間: every time
加入原因: 想找好隊友

更新左少少野 qq
推一推

所有|LoSeR|既人吾好幫推 回覆
GGx Ana.2k

以上既人加哂msn...
GGx Ana.2k

你有我msn好內la=o=..............
嗯 真身現形了

不要重覆回覆
我有眼見的 thx
GGx Ana.2k

ID: 小﹏軒
活躍時間: 每天晚上:7:00-12:00
加入原因:想進步同識多d朋友

73 12345
發新話題