發新話題

入團者請留名

[Close]
我都要入 id Calvin888

一早加左你msn

ID: ︴傻MinG〞
MSN: [email protected]
活躍時間: 每天下午3點-晚上12點
加入原因:想進步自己技術同合作性

假若不依照格式 內容填寫不清楚
將不會理會..
活躍時間需寫明 ( 00:00- 00:00 )   謝
請大家留一留意example

vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

ID: KaiBer

活躍時間: 星期一至五:每天早上9點-2點 , 下午3點-8點
              星期六,日 : 9點至12點

加入原因: 想一齊玩...希望你收番我啦,因為班fd都退哂團,係楓影都冇意思啦~~

健哥很威
我推

筆誤

他媽的

ID:ReYYY
MSN:[email protected]
活躍時間:24小時
加入原因:貴團其中團員同我係親密戰友(安云11)

ID: Calvin888
MSN: Calvin020@hotmail.com
活躍時間: 每天中午到凌晨
加入原因: 想成為你地既一份子

ID: 小梓
活躍時間: 早上11點之後-夜晚7點之前
加入原因:聽講係勁團,想入~加上想識多d玩信長的人

我係之前既 孤星_逍遙
本人已退出十二星
不過退出原因跟加入loser沒有任何關係,
即使不能加入loser, 我也不會改變, 退出十二星
所以希望各loser的大大,
我技術未到家的話, 就不用留情面, 直接說不收我, 就行了

因為已退出左十二星, 唔再用之前個名既關係, 我而家再打多一次

ID: 逍遙
活躍時間: 每天晚上都不會有空, 早上9:00am - 6:00pm有空
加入原因: 夢想是加入團隊, 為的是可以多打一點內戰及有人指導我的技術
我姐係以前既孤星_逍遙

ID: mRcrAzY
活躍時間: 每天早上11:00-晚上11:00
加入原因: 因為失敗係成功的老母!

你想死?

天日係你死忌
嗯 真身現形了

以上既人已加了msn ,
qq

另外..
最後一次警告
所有入團者不要回覆與此帖無關的內容
違者將不會符合參加測試資格
GGx Ana.2k

LOSER個人認為入唔入都把就/.\勁唔覺得太勁- -合作程度圍姐~~有多難

引用:
原帖由 楓‵siu 於 2007-7-25 11:38 發表
LOSER個人認為入唔入都把就/.\勁唔覺得太勁- -合作程度圍姐~~有多難
吃不到的葡萄是酸的 ~_~

再講 我哩個post係收人
你既感受我諗冇必要係度回覆
GGx Ana.2k

發新話題