發新話題

入團者請留名

[Close]
你唔係以為我真係個時msn add你真係想入丫?    好心你     領得自己經過出黎就改  下下都扮到高高在上                               搵                 鬼                同                  你                做          f    d

第一 對你並無好感
第二 當時已揭穿你並唔係真心入團  而且你而家事後先黎馬後炮  邊句真邊句假都係得你一個9up
第三 此帖一早講左 請大家唔好搞事 咁你仲要甘,我諗我冇必要尊重你
第四 我既經過 主要俾團員睇 ..而且 你係一個同我算有過節 而且無品既路人甲乙
       加上 你係個post度搞事   .. 我點解仲要尊重你
第五 可能你中文程度低 我唔會怪你 , 哩d就叫高高在上 抑或你用錯用詞?
       但好可惜 我朋友多的是-v-"

vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

賴有文化/.\    唔知你係哥哥仔定弟弟啦- -覺得你太串啦   睇過你打成堆野黎反駁十二星        句句都扮大佬/.\loser係vlan玩得吟出位都係我地未想收你地皮住姐@@

為何你要處處針對LOSER呢

別挑起無謂的罵戰吧!

"熄"事"寧"人!

引用:
原帖由 楓‵siu 於 2007-7-25 15:56 發表
賴有文化/.\    唔知你係哥哥仔定弟弟啦- -覺得你太串啦   睇過你打成堆野黎反駁十二星        句句都扮大佬/.\loser係vlan玩得吟出位都係我地未想收你地皮住姐@@ ...
文化哩d野就唔需要懶
讀書 教育 得返黎 ...

至於係哥哥定弟弟 我諗唔會係用年齡去劃分
從回文就知「誰哥哥 誰弟弟」

反駁人叫太串?_? 甘佢地老屈叫無賴?_?扮大佬 -.-?
o... 原來拎證據出黎反駁叫扮大佬
我諗香港好多有學識既人士都係「扮緊大佬」

至於你話|LoSeR|出唔出位
我就唔知 ..  我淨係知你係度廢up
再講  你遲d收唔收到我地皮就未知
但我只知我之前收過你皮  ,..
仲有 你走場^_^ 無資格係度「吠」

我諗我亦都唔需要再理你
GGx Ana.2k

ID: 笨﹏懾。
MSN: [email protected]
活躍時間: 下午 5:00 - 上午 1:00
加入原因: SiukinB 係我偶像

引用:
原帖由 笨﹏懾。 於 2007-7-25 18:23 發表
ID: 笨﹏懾。
加入原因: SiukinB 係我偶像
ID: 小立FoNG

MSN:[email protected]

加入原因: 想入就想入

以上既人已加了msn,
qq
GGx Ana.2k

ID: 塵埃
活躍時間: 16-01:00
加入原因: 想打下團戰練技術-.-

ID: copycat

MSN : o[email protected]

活躍時間: 24h

加入原因: 唔收我係你既遺憾

第二次招生 - 首輪測試
可以參考http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=36732&page=1&extra=page%3D1

GGx Ana.2k

ID: 黑道
MSN:[email protected]
活躍時間: 夜晚9點到3點
加入原因: 想找好隊友

d:殺人不眨眼

msn:[email protected]

活動時間:every time

加入原因:磨練自己的技術.增加團隊概念

ID:AsinChung