16 12
發新話題

[爭議] 挑戰: Shame vs 力量團隊

[Close]

挑戰: Shame vs 力量團隊

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2011-03-05 23:15:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容:  

團2你場我下軍

事件發生係咁ge...開波冇耐我方主力本多因為lag機食唔到兵...就打左一句"**不良詞語**我食唔到兵"...只此一句...呢句好明顯係錯頻...因為自己食唔到冇乜理由要怪責對方...因為我方開場...又唔係罵人...於是過左一陣本多要求re...當時4lv...對面咁好眼力睇到之前錯頻果句就話我方講粗口直接上傳rp...濫用規則奪取勝利...請管理員查看rp...唔係好長ge姐...thx

請拿出實力...不要濫用規則...

我想話但係未開波之前\你們說了不良語言

好明顯你地實力係好有限...兩場都讓果俾你地啦...如果有心打團戰點解唔俾人地re...我唔係介意果一分半分...係不恥你地ge行為...

岩岩睇完個rp.
旦系你地一開波都系有講粗口啵.

引用:
原帖由 帥沁(o: 於 2011-3-5 23:57 發表
岩岩睇完個rp.
旦系你地一開波都系有講粗口啵.
你唔洗係度誤導...果度好明顯唔係罵對面...係意外...果隻字係當時環境唔係叫做"講粗口"...係叫做語氣助詞

大家請留意rp

http://replay.g arena.com/view.php?id=4d725dd3613a5
請行del空格

睇完rp知咩事
對方聲稱佢地有隻主力食唔到冰講左1次粗口 但係呢前後總共講左2次^^

引用:
原帖由 力量團隊威 於 2011-3-6 00:01 發表

你唔洗係度誤導...果度好明顯唔係罵對面...係意外
吾系罵對面同講粗口關咩事.?
你講粗口就一定要罵人?

睇完rp就知咩事啦 等版主判lo

我都係咁話.有咩理由唔應自己講粗口.?

最公平既做法;
規則已定
今埸係犯了規
再約多埸再打吧

引用:
原帖由 Fragmentary: 於 2011-3-6 00:04 發表
我都係咁話.有咩理由唔應自己講粗口.?
仗未打完...可以話係岩岩開始...你地就打定輸數用非常手段...可悲

引用:
原帖由 -KswAI★ 於 2011-3-6 00:07 發表
最公平既做法;
規則已定
今埸係犯了規
再約多埸再打吧
吹到自己係管理員咁ge款...要你出黎juge我地有冇犯規

16 12
發新話題