發新話題

[iGamers] 全港最大型CS1.6伺服.24小時開放 (最後更新:2011-4-4)

[Close]
樓主做咩唔整監獄?我勁中意玩~

引用:
原帖由 llkeill 於 2011-3-15 11:18 發表
如果有更多人支持我地會考慮喔

hi roger gor
btw,推

引用:
原帖由 Ysh 於 2011-3-15 23:01 發表
hi roger gor
btw,推
你講唔講呢句都係推緊架啦

引用:
原帖由 llkeill 於 2011-3-15 11:18 發表
你鐘意玩就要開?你有冇問過其他人先
監獄場admin好難做,有D問題根本就係非以所思,有D根本就係玩家老屈既..

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-16 01:50 發表

你鐘意玩就要開?你有冇問過其他人先
監獄場admin好難做,有D問題根本就係非以所思,有D根本就係玩家老屈既..
如果用igamers既喪屍場admin做監獄場admin的話應該好有趣

好小監獄係24小時....

我想問個no-ip點用,我想入ser都唔識- -~

引用:
原帖由 llkeill 於 2011-3-17 11:05 發表
好小監獄係24小時....

我想問個no-ip點用,我想入ser都唔識- -~
google 幫到你
http://www.google.com.hk/search?hl=zh-TW&source=hp&biw=1680&bih=851&q=no-ip+%E6%95%99%E5%AD%B8&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=no-ip+

有冇人教我no-ip點搵ser???

引用:
原帖由 llkeill 於 2011-3-18 10:36 發表
有冇人教我no-ip點搵ser???
你嘅意思係點用no-ip入人地個ser?

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-3-18 17:34 發表
你嘅意思係點用no-ip入人地個ser?
係啊..............................................................

引用:
原帖由 llkeill 於 2011-3-19 13:13 發表

係啊..............................................................
1.喺"最愛"嗰度新增伺服器,輸人no-ip地址
2.喺控制台(~)度輸入connect (no-ip地址)
以abcabcabc.no-ip.org:27015為例:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-3-19 16:02 發表
1.喺"最愛"嗰度新增伺服器,輸人no-ip地址
2.喺控制台(~)度輸入connect (no-ip地址)
以abcabcabc.no-ip.org:27015為例:
fnatic...

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-19 21:56 發表

fnatic...
你的觀察力很強:)

如果TIG去佐開JAIL... 我諗D人對TIG GE諗法會唔同佐
FPS [神]手

發新話題