35 123
發新話題

stop mh you can

[Close]

stop mh you can

Stop mh you can 無聊整下圖:
所用的整圖軟件 : PhotoShop
整的是iCon,是stop mh的圖
最近多左好多mh so想整下圖呢d圖 打擊下mh ~不喜勿插

奶奶
似唔錯
幫我整過做icon
我唔要你大名架

回復 2# 的帖子

+我msn [email protected]   

好正好有意思
★`By. 雪糕

與小飛豬那張有何分別

有小小分別

引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-7 21:39 發表
Stop mh you can 無聊整下圖:
所用的整圖軟件 : PhotoShop
整的是iCon,是stop mh的圖
最近多左好多mh so想整下圖呢d圖 打擊下mh ~不喜勿插

http://upload.lsforum.net/users/public/b52977small_388 ...
PhotoShop?

敢問用了PhotoShop的那個功能?

我看見的只是用了'Fringe'隻手再加字'stop mh you can'

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-3-8 18:50 發表

PhotoShop?

敢問用了PhotoShop的那個功能?

我看見的只是用了'Fringe'隻手再加字'stop mh you can'
一模一樣既...
yoyoyoyo

引用:
原帖由 A_c 於 2011-3-8 19:06 發表

一模一樣既...
系囉,唔知點解既

2樓個個版主,

http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=1553887

你個iCon就是樓主幫你整的? 都真系幾PhotoShop下喎

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-3-8 19:08 發表

系囉,唔知點解既

2樓個個版主,

http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=1553887

你個iCon就是樓主幫你整的? 都真系幾PhotoShop下喎
我知道 用了photoshop既剪裁功能。

入到黎一睇...FRINGE=.=?
我差唔多由第一季睇到第三季, 呢個手掌印....都用左差唔多成2-3年咁制

我唔介意你網上搵圖黎整...但係你除左加兩行字..仲有做到D咩?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-3-9 12:40 發表
入到黎一睇...FRINGE=.=?
我差唔多由第一季睇到第三季, 呢個手掌印....都用左差唔多成2-3年咁制

我唔介意你網上搵圖黎整...但係你除左加兩行字..仲有做到D咩? ...
自己友,我都追咁多季

咩戲來架??

引用:
原帖由 C_k 於 2011-3-9 16:56 發表
咩戲來架??
香港好似叫F檔案

我比較想睇下樓主的回覆

樓主被圍攻了

35 123
發新話題