18 12
發新話題

BerSerKer admin質數比前期MostHunter更差

[Close]

BerSerKer admin質數比前期MostHunter更差

比比意見!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

請問邊個
冇名唔好亂講

點解咁講?__?

引用:
原帖由 lucas0001 於 2011-3-9 22:10 發表
點解咁講?__?
第一次入BerSerKer既監獄= = 已經O左咀
d admin用權力欺壓玩家 其 一
仲串77

佢9殺左我 佢唔比番自由日都算  仲話再嘈ban喎

唉  大有前途既團

引用:
本帖由 Colgate 於 2011-3-10 07:00 重複發表
大有前途既團

以個SER 好好玩..... 冇ADMIN權力欺壓玩家   自由日係應該係SIMON/CT 人比的

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-3-10 00:24 發表

第一次入BerSerKer既監獄= = 已經O左咀
d admin用權力欺壓玩家 其 一
仲串77

佢9殺左我 佢唔比番自由日都算  仲話再嘈ban喎

唉  大有前途既團
12Boss唔開ser既?
之前唔係好風光咩 係咁濫權
果時係又講外掛唔係又話人外掛 仲要亂咁封禁人永久

引用:
原帖由 lhk96915 於 2011-3-10 16:27 發表

12Boss唔開ser既?
之前唔係好風光咩 係咁濫權
果時係又講外掛唔係又話人外掛 仲要亂咁封禁人永久
笑左 點解咁耐都唔見有人話我SER濫權既

第一 : 外掛者會發紅光 已被經測試 係100%得 就只係防唔到透視
第二 : 我通常BAN人前會有原因  例如 : 如果你再TK就BAN永久 等等  我講過既野一定會BAN

如果你係玩唔起我個SER既你可以唔入  少你一個又唔少
無計 而加無開SER一排 好多人吹我開番- -  點似你 :lol  開個論壇帳都唔夠擔用CS名

如果開番ser 搶哂你地人流咪唔好 :lol

一睇就知你係做(大)事既人啦

引用:
原帖由 風之舞 於 2011-3-10 16:22 發表
以個SER 好好玩..... 冇ADMIN權力欺壓玩家   自由日係應該係SIMON/CT 人比的
無啦啦又關自由日事 -  - ?

ADMIN既態度已經好唔店啦 做ADMIN做到咁  送個字比個團

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-3-10 20:30 發表

笑左 點解咁耐都唔見有人話我SER濫權既

第一 : 外掛者會發紅光 已被經測試 係100%得 就只係防唔到透視
第二 : 我通常BAN人前會有原因  例如 : 如果你再TK就BAN永久 等等  我講過既野一定會BAN

如果 ...
第一:透視都為稱外掛裹面一種 你防唔到透視=[第一 : 外掛者會發紅光 已被經測試 係100%得]表示你已說謊
咁你又回第一點出黎? 厄秤?

第二:冇 用SCOUT爆人頭而己 給封了 又不是一直爆頭

一失足成千古恨 回頭已是百年身
回頭是岸           檢討自己所作所謂

引用:
原帖由 lhk96915 於 2011-3-10 21:18 發表

第一:透視都為稱外掛裹面一種 你防唔到透視=[第一 : 外掛者會發紅光 已被經測試 係100%得]表示你已說謊
咁你又回第一點出黎? 厄秤?

第二:冇 用SCOUT爆人頭而己 給封了 又不是一直爆頭

一失足成千古恨 回頭已是 ...
第一 : 你用輕狙爆人頭 我就ban左你??? post圖以表示證據好嗎??? 玩咩ser??? 何時???
我開ser唔係awp就係暗黑 唔係暗黑就排球 何來一把輕狙??? 比盡你都有個槍械升級 同埋 喪屍有輕狙  
但喪屍插件本身已裝有防外掛  只有槍械升級
仲有刀戰你透視我都唔會理 除左加速  仲有捉迷藏 捉迷藏何來輕狙???

第二 : 透視都為稱外掛的一種...這我好同意!!!  那可能我表明不太清晰所提防到的外掛

引用:
原帖由 lhk96915 於 2011-3-10 21:18 發表

一失足成千古恨 回頭已是 ...

回頭是岸           檢討自己所作所謂

如果你有圖作證據...如證實係事實  我會有表示行動

如果你係故意亂作事情...

(
回頭是岸           檢討自己所作所謂) 你所說的句子留給有需要的人)maybe you

再送你一句 ( 最終錯怪者...只會自食其果)

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-3-10 22:01 發表

如果你有圖作證據...如證實係事實  我會有表示行動

如果你係故意亂作事情...

(回頭是岸           檢討自己所作所謂) 你所說的句子留給有需要的人)maybe you

再送你一句 ( 最終錯怪者...只會自食其果)
...
你伺服我也不想再提 令大家互不諒解

但我想知道中間的人兄是什麼東東
據說[-=goldless=-][* [H]*oo*[K] V1.3是一種__
理應檢討自己在用什麼

Good Job lhk96915!!!

引用:
原帖由 lhk96915 於 2011-3-10 22:46 發表

你伺服我也不想再提 令大家互不諒解

http://img.hkisee.com/?di=812997681505
但我想知道中間的人兄是什麼東東
據說[-=goldless=-][* [H]*oo*[K] V1.3是一種__
理應檢討自己在用什麼 ...
第一 : 圖中顯示左d咩呢- -? 可唔可以清楚表達???
第二 : 琴日已經有人同我講左有人冒認我名啦...可能想搵d野黎屈我  我都無辦法

咁又可能大多數都係你既所作所為  你冒認名我都無辦法嫁

18 12
發新話題