30 12
發新話題

rs2online ADMIN **-yEs.3Queen.:-``{BMCo#msi} 亂咁BAN人

[Close]

rs2online ADMIN **-yEs.3Queen.:-``{BMCo#msi} 亂咁BAN人

**-yEs.3Queen.:-``{BMCo#msi}E個人 佢WALL人就得 佢一俾人WALL中呢就即BAN200 分鍾
佢自己呢又要一殺完人 屍logo 唔知人地邊到得罪佢
似住自己rs2 admin 亂咁ban [369]

人地ban 你正常... 你non steam 可以懷疑你系cheat ..   仲有我見住你awp 穿牆爆頭lo  2次!!!   (神手)   

我只系唔想個admin咁慘比人話;)    我撐佢.!

我穿牆爆頭?定你老屈我? 我用AWP WALL過一次就系WALL死ADMIN咁大把  你可以吹到2次? 你好想砌我咩?咁樣黎屈我?
我幾時有WALL爆過人地個頭 仲有果個雪地俾人WALL不嬲都正常 個場又細
俾人WALL好難避免
個場系VLAN開 梗系NON STEAM 入 唔通你開VLAN用STEAM入區網D場@@?

仲有STEAM一定無CHEAT@@?
你未免諗野太過小學
講野前諗清楚你自己講咩 所謂三思而後行

想問r2online是否亂批人做admin!!!
穿牆=外掛?[建議開一些不能穿牆的場,,禁止可以穿牆的槍]

引用:
原帖由 抄你必三分 於 2011-3-13 12:32 發表
想問r2online是否亂批人做admin!!!
穿牆=外掛?[建議開一些不能穿牆的場,,禁止可以穿牆的槍]
同意

你咁玩真系要去下載番個CSS玩
可以如你所願不能穿牆 夠哂真實

請投訴者注意以下幾點 :
.管理員有責任維持伺服器的純潔
.如你所說,由於Ice-world地圖真的很細,你成日穿中人管理員好難吾當你透視
.Logo 屍體沒什麼問題(前提是該屍體是你以技術性揧倒)
.請不要/減小穿人,多謝合作

Windows 8 Build 7955

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-13 17:40 發表
.如你所說,由於Ice-world地圖真的很細,你成日穿中人管理員好難吾當你透視
.請不要/減小穿人,多謝合作 ...
細場穿人唔係更加易架咩?..

引用:
原帖由 mantvb2045 於 2011-3-13 17:58 發表
細場穿人唔係更加易架咩?..
由CT Home汁支AWP直接穿過去T Home咁神?

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-13 17:40 發表
.請不要/減小穿人,多謝合作 ...
唔知頭唔知露咁 又想黎砌我?成日穿中人管理員好難吾當你透視

問題就系我第一次wall中就ban

Logo 屍體沒什麼問題(前提是該屍體是你以技術性揧倒)
咁唔知唔夠人黎ban人算唔算有技術性

你去到打match 話以技術揧倒人地 去logo 睇下人地有咩反應

我唔似你 俾人logo都唔嬲 睇下邊到打match俾logo

logo咁無品

請不要/減小穿人,多謝合作 ...
你知唔知你自己打緊d乜?

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-13 19:05 發表

你又黎d唔知頭唔知露既人

唔知就好心收下把口

由CT Home汁支AWP直接穿過去T Home咁神

我支awp系wall 啡色個位 我出去啡色個位 wall人地果邊個啡色個位  我wall之前佢系果到殺完人走入去

唔好無系到老砌我  

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-13 19:05 發表

雪場有幾難?
A A A g0d舊ac被封

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-3-13 19:41 發表
雪場有幾難?
依家D人系咁
又要老屈又要大驚小怪
真系不知所謂

引用:

啫係你expect我知道當時嘅情形係點?

總知我覺得細場WALL中嘅機會大過大場囉...

根據 rs2online VLAN 附例
已證實樓主為惡意中傷伺服器/無理取罵
此人的投訴可完全無視
Windows 8 Build 7955

Nonsteam 也不是沒有勁人的.
FPS [神]手

30 12
發新話題