18 12
發新話題

[Games.rs2online] 50FPS!濫權!無網空!不接受投訴

[Close]

[Games.rs2online] 50FPS!濫權!無網空!不接受投訴

本伺服器由於資金不足,決定打做全球最垃圾的CS 1.6伺服器

.本伺服器沒有網空,太約需要1年左右才能完成下載
.本伺服器主張玩家自殘,請各玩家自行打造你地想要的垃圾環境
.本伺服器為50FPS
.本伺服器不接受任何投訴
.本伺服器管理員一律濫權
.長期在 vLAN CS 1.6 01 02 03 04 開導向服

#01 雪地 伺服器位置 : games.rs2online.coms.hk:27011
#02 狙擊 伺服器位置 : games.rs2online.coms.hk:27012
#03 刀戰 伺服器位置 : games.rs2online.coms.hk:27013
#04 PUB 伺服器位置 : games.rs2online.coms.hk:27014
#05 OFF 伺服器位置 : OFFINE
#06 Jail 伺服器位置 : games.rs2online.coms.hk:27016

Windows 8 Build 7955

仲係有網空w0r
` sLAuGhteR ; CCk.

無計la..你吾用網空下野都好快

50fps......
rat2開玩野post

你驚左俾人投訴?

係呀!驚比你地Lee D大腦發育過慢ga人投訴lor,你吹咩

資金不足就咪開ser啦
決心打做做垃圾ser?
場主high大左?

係high大左,你吹咩........

----------------------------

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-14 22:01 發表
係呀!驚比你地Lee D大腦發育過慢ga人投訴lor,你吹咩
吹你唔漲既
你咁中2逃避現實
提出意見俾人反駁完 無聲出
真系..唔知邊個大腦發育過慢呢

係rs2 垃圾品牌=.=

此帖分析:
對象:唔知頭唔知"露"既人
主要用途:串人
此帖成分分析:
吹水:1%
宣傳:2%
罵人:3%
串人:94%

點解唔比人投訴

你阻止唔到嫁bo.

人地係咁開POST插你都冇計. 唔通叫TONY  DEL POST咩.
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-3-20 10:28 發表
點解唔比人投訴

你阻止唔到嫁bo.

人地係咁開POST插你都冇計. 唔通叫TONY  DEL POST咩.
rs2online班人好似講過投訴嘅話要去rs2online官網到投訴...
係外面投訴一律視為中傷/抹黑...

淨係識打主場波

去官網有保障.
一見個條友狂串就BAN佐佢.
FPS [神]手

18 12
發新話題