發新話題

可唔可以變番之前咁升lv?

[Close]

可唔可以變番之前咁升lv?

未改版之前 0lv升1lv 好快 每次升lv都慢慢加升級點上去 升得比較快 最高都係20lv ac
改版之後 0lv升1lv 都要成1000點 不過之後升1lv都係1000點  最高可以過成30幾lvac

其實可唔可以改番之前咁升lv 不過又唔改 最高lv

再唔係就改番開團5lv就開得

因為本人很希望能夠用現在的ac開團,不用再用之前的ac開團

算啦.
以前就係Up得太快.
無咩注意個Lv同有咩用.
宜家都幾好呀. 有挑戰性.

咁都唔好1000點先升1lv啦

500點做低 跟住升1lv就加50點上去

回復 3# 的帖子

我近排發現好多人連"底"同"低"都分唔到

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-3-18 19:37 發表
我近排發現好多人連"底"同"低"都分唔到
別針對文字,希望針對問題重點

有幾難升?
一場完場ge信長都加成70經啦~

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-3-20 17:44 發表
有幾難升?
一場完場ge信長都加成70經啦~
老老實實 你覺得易升????好難囉我覺得

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-3-20 18:05 發表

唔算特別難
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-3-20 18:05 發表

D人玩到40LV真係Orz

其實升咁高都無用

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-3-20 21:02 發表
其實升咁高都無用
冇用?_?

e家d 信長新手ser 走場多到咩咁

03ser 小人走場 不過要成10lv

唔通成世得幾lv咩

回復 11# 的帖子

升咁高意思=升到30,40
已經無30,40lv既限制區
咁再升到100又如何?

讚好 已家d lv好難升 之前1個星期一定過5lv 已家新ac 一個星期2-3lv都唔知有冇
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2011-3-26 05:00 發表
讚好 已家d lv好難升 之前1個星期一定過5lv 已家新ac 一個星期2-3lv都唔知有冇
大家都一樣,比你一個星期升到100Lv又點。慢慢玩吧

玩得多 唔覺唔覺就好高級LA

發新話題