16 12
發新話題

rs2online狙擊ser真係一個廢ser!!!

[Close]

rs2online狙擊ser真係一個廢ser!!!

rs2online狙擊ser真係一個廢ser!!! 果d admin都唔知咩料
成日都ban我 又話我3d 仲有一個最搞笑既ban理由 我話lag 但果時我又有
手感 殺左16 死3  之後個admin又話[你開左全3d 緊係lag啦] 之後就ban左我
希望場主 可以俾d高手去管個場 d人真係好不知所謂囉!係vlan勁少少就cheat
我本以為呢d情況係小ser先有 但我真係萬萬估唔到,.. 你地個ser會有咁既狀況lo
D admin又係 個監獄ser有人狗殺 d admin唔理 仲可以狗殺埋一份 你認為咁既admin
信得過嗎??? 咁佢check到我cheat又信得過嗎? 佢又係唔係唔夠玩 亂咁屈人呢?

我真係希望場主可以處理呢件事..
唔係我真係好難係個ser度好好咁玩!
就算我唔lag都會照樣話我cheat

抵死...............
Windows 8 Build 7955

admin多數會抱著有殺數,無放過既態度黎處理。
btw.
話人廢ser之前有冇諗過自己有冇能力開一個比佢好既ser呢?
我放長雙眼睇!

玩IP ser吧

haha...佢都話佢自lag緊,lag姐係影響到其他玩家=ban得la,簡單

哦....原來係你....
嗰日lag到2百幾PING又唔肯走,
但係比人殺左又要話太LAG發揮唔到,
之後reconnect重生,
有人比佢重生殺左之後唔順氣,然後就報位,
跟住佢就大條道理咁同ADMIN講有人報位,然後就係度串串槓

admin英明=]

(可能1999左少少 )

咁抵佢死啦 不過都唔好咁講,人地機廢無計

話說r2s 果d admin好似全部都係收費adm黎
即使唔係比錢買.都要真人認識場主先有adm做

該服大概不會因玩家水準優越而破格取錄為管理員^^

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-21 21:07 發表
admin多數會抱著有殺,無放過既態度黎處理。
btw.
話人廢ser之前有冇諗過自己有冇能力開一個比佢好既ser呢?
我放長雙眼睇!
HunTer哥係咪打錯野??

引用:
原帖由 大佬剛 於 2011-3-22 15:15 發表
話說r2s 果d admin好似全部都係收費adm黎
即使唔係比錢買.都要真人認識場主先有adm做

該服大概不會因玩家水準優越而破格取錄為管理員^^
我真人識ga人沒人玩CS...

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-21 22:18 發表
haha...佢都話佢自lag緊,lag姐係影響到其他玩家=ban得la,簡單
你搞清楚d先啦! 佢話我cheat啊 唔係lag啊 ban既理由就係....cheat!!!!!!!

寧殺錯,無放過.........兩個字-抵死

咪俾下佢地自high下

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-3-22 20:35 發表

你搞清楚d先啦! 佢話我cheat啊 唔係lag啊 ban既理由就係....cheat!!!!!!!
九唔搭八      
AMXMODX: Scripting

老實講句.樓主要指控既只係一名管理員.燒到落Server就有點兒那個了~

要指控Server.必要條件(任選):
1)伺服器設定漏動
2)伺服器網絡不穩/長期lag
3)指控場主本人行為不檢

你有權話場主請埋d唔三唔四既人做adm..
但老實說.打機識既人唔算深交.即使係老朋友亦可做出一反常態既事.
冇人能為別人做什麼擔保/承諾.請樓主認清自己矛頭該指向邊?!
------------------------------------------------------------------------------------------------
起該ser無故被ban.我一樣試過.經手人邊我個都知.不過唔開名了^^
最後過多幾日一樣入得番.原因不詳了~
有d不幸既事.遇多d就會習以為常.看開點吧年輕人.

16 12
發新話題