43 123
發新話題

[新活動]派錢

[Close]

[新活動]派錢

慶賀本有兩位新生 ,每位團員如果有vLan銀行就能獲得 50 蚊。

實在可喜可賀。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

我無銀行 點好???????????

引用:
原帖由 滅絕乂街場 於 2011-3-23 22:52 發表
我無銀行 點好???????????
無錢xD
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

要求換真錢 hkd!!!!!!

一入團有50蚊

下 我有冇

引用:
原帖由 神仙貓 於 2011-3-26 20:44 發表
下 我有冇
妳無銀行so無妳有番銀行Can 叫me。

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-3-26 22:01 發表
妳無銀行so無妳有番銀行Can 叫me。
點開呀

引用:
原帖由 神仙貓 於 2011-3-26 10:53 PM 發表

點開呀
右上角>插件>社區銀行>進入銀行>我要開戶(開戶費用:150金幣)  就開得

★`By. 雪糕

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-3-26 22:57 發表
右上角>插件>社區銀行>進入銀行>我要開戶(開戶費用:150金幣)  就開得
不過要密碼
都唔知係咩密碼MV3150$ tim

50蚊 @_@ 我送夠3百比你啦

引用:
原帖由 〝嫩* 於 2011-3-27 00:26 發表
50蚊 @_@ 我送夠3百比你啦
多謝 ,一陣銀行比我。

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-3-27 11:17 發表
多謝 ,一陣銀行比我。
你唔係有好多錢咩

引用:
原帖由 神仙貓 於 2011-3-27 14:17 發表

你唔係有好多錢咩
帖子 1607

積分 0

金錢 2

k_z果50蚊 sd黎我戶口得啦

43 123
發新話題