22 12
發新話題

[Counter-Strike] PeNguIn gunshot團收生

[Close]

PeNguIn gunshot團收生

如想入團
加msn
[email protected]

cs1.6名:

識唔識開server:

玩左cs幾多年:

最擅長玩咩槍:

入團後名:
PeNguIn gunshot*
示範PeNguIn gunshot*ABX

團長PeNguIn gunshot *II
副團長:沒有
團員PeNguIn gunshot *SL
團員PeNguIn gunshot *L
團員PeNguIn gunshot *kitkit
團員PeNguIn gunshot *Crazy kin
團員PeNguIn gunshot *Wand
團員PeNguIn gunshot *BaBy*JiMMyNikE
團員PeNguIn gunshot *HMK
團員:WALL-E

好勁?? GOT5

引用:
原帖由 唯一。失望 於 2011-4-26 14:12 發表
好勁?? GOT5
唔勁,上次同佢地打,打到中間,我地嬴緊,之後玩野話/cheat_mod 1之後佢地信WO @@仲開CHEAT入黎,話我地開先lol
A A A g0d舊ac被封

=.=cheat  team原來係咁.

你團好勁咩??
你團d掛係自苗 3d 係5係?
我有DEMO see

你團name 係Easy ????

引用:
原帖由 deewan 於 2011-4-28 22:44 發表
你團好勁咩??
你團d掛係自苗 3d 係5係?
我有DEMO see

你團name 係Easy ????
係啊,放出黎啦~~~~~~

搞到我都想睇下個DEMO有幾咁外掛
Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-4-29 16:40 發表
搞到我都想睇下個DEMO有幾咁外掛
我笑了 lol係咪俾我地睇佢地幾時開外掛??

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-4-29 17:20 發表
我笑了 lol係咪俾我地睇佢地幾時開外掛??
我覺得係
同埋想睇你地打左D咩字出黎

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-4-29 18:46 發表

我覺得係
同埋想睇你地打左D咩字出黎
哈哈,打/sv_cheats 1   /cheat_mod 1     jj cheat by www.cheat.com

支持 支持

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-4-29 19:46 發表
哈哈,打/sv_cheats 1   /cheat_mod 1     jj cheat by www.cheat.com
2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8)初犯處分

外掛討論

大家好我係II

引用:
原帖由 deewan 於 2011-5-1 14:18 發表

2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8)初犯處分

外掛 ...
你覺得係真?_? 你覺得係既,我都無計btw,demo呢?_? DEMO何在?我都想睇下我自己點開cheat

引用:
原帖由 deewan 於 2011-5-1 14:18 發表

外掛 ...
實際上cheats係遊戲中指令的一部份
例如:l4d嘅sv_infinite_ammo無限彈就需要先開啟sv_cheats 1
所以sv_cheats 1不是外掛,而www.cheat.com只係提供金手指Codes
cheats查字典可以解作"欺詐, 欺騙, 作弊"
點解d人會用cheats黎形容外掛就係因為外掛就好似作弊
而外掛程式的英文本人條用Yahoo字典查出
1.tag-on service 外掛程式

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-5-1 14:28 發表
你覺得係真?_? 你覺得係既,我都無計btw,demo呢?_? DEMO何在?我都想睇下我自己點開cheat
我都想睇~_~
話時話,其實你條友係唔係享受緊 打MATCH RAPE人,跟住比人屈開外掛 既過程

22 12
發新話題