發新話題

CTP 我好失望

[Close]

CTP 我好失望

有一日 我搵你個ser(#3 jail) 跟住 simon話唔好再按e 我ct黎 佢冇話ct唔比用e 跟住就用amxmodmenu黎整死我(我唔講點整死我啦 心知肚明)
跟住 我就話佢用admin既權限黎整死左我 點知佢踢左我 跟住我再入返去 佢就ban左我5min
~~the end~~
人生就係咁悶

好心CTP個團長就收好D admin啦- -
日日比人投訴好似係到洗版架-.-
唔好成日比D小_ _做admin啦.
整臭晒個團.

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-4-2 22:36 發表
好心CTP個團長就收好D admin啦- -
日日比人投訴好似係到洗版架-.-
唔好成日比D小_ _做admin啦.
整臭晒個團.
我知ctp既埸主同個ser係好既 只係admin品德問題
人生就係咁悶

請列出事發日期

引用:
原帖由 know 於 2011-4-3 16:00 發表
請列出事發日期
你記唔記得我個時都係到 仲問你點入團呢 SUPER | X_MN 你走左之後就係咁 你話有野做-.-
人生就係咁悶

CTP個SER好廢-,-

引用:
原帖由 shiu899 於 2011-4-4 18:00 發表
不如你開個ser俾我地睇下

引用:
原帖由 shiu899 於 2011-4-4 18:00 發表
佢個ser係好玩 只不過係admin問題
人生就係咁悶

#1,
佢話唔比用E. 冇講邊個唔比用E.  咪姐係CT同T. 唔通要講出黎? eg, 你呀媽叫你食飯 [食飯啦]
佢冇叫邊個. 點解你又行出去? 舉多個例子 : 比賽時. 條友話開波. 冇話你開得波. 點解你又會開始比賽?_? 有時有D野唔洗講出黎既
你自己開個SER出黎先同我地講野. 我驚你SER都唔識開. 你冇資格咁樣話我地既SERVER

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-5 19:49 發表
#1,
佢話唔比用E. 冇講邊個唔比用E.  咪姐係CT同T. 唔通要講出黎? eg, 你呀媽叫你食飯 [食飯啦]
佢冇叫邊個. 點解你又行出去? 舉多個例子 : 比賽時. 條友話開波. 冇話你開得波. 點解你又會開始比賽?_? 有時有D野唔洗 ...
深明大義的LOVE
AMXMODX: Scripting

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-5 19:49 發表
#1,
佢冇叫邊個. 點解你又行出去? 舉多個例子 : 比賽時. 條友話開波. 冇話你開得波. 點解你又會開始比賽?_? 有時有D野唔洗 ...
好 唔夠你串lol  話時話 好似你地個個咩know定love可以比我入團架-.- 我想入呀
人生就係咁悶

發新話題