34 123
發新話題

最值得玩WPH魔獸場(最好的ser差你的支持)

[Close]

最值得玩WPH魔獸場(最好的ser差你的支持)

本SER同其他魔獸場地方:難升2.5倍(一般200exp的2.5倍)  唔會周街見到10LV/9LV(現在未有人能超過8LV,當然場主一定10LV姐係我)
本ser同其他ser風格最不同之處係冇變色龍同埋可以用盾同埋連awp,元因係因為我本人認為用盾 根本就唔係好屈 加上冇左好似差d野咁 因為係ct係要擋住對手的前攻 so係要用到盾 同埋連awp 我各得都可以話玩哂 都係冇左係差d野咁 如果技術好的人 1把重awp 都勁過 連awp喇 當然連awp係新手專用的好槍

本SER長久計劃:升到10LV即比ADMIN做同埋會送2M經比你(即係你升到1個10LV 如果想升第個 就有用)/1個月時間能升到TOP1~3 (本SER 3個月會洗排名一次)  
送經計劃(新玩人士即可拎到500經,當然一定要問我拎,我叫SUPER ADMIN
TOP1:50000
TOP2:25000  
TOP3:12500

當然本SER一定唔會比外掛人士入黎搞亂檔,本SER一見外掛BAN泳久

本SER升級經驗
1LV:500  2LV:1000 3LV:2000 4LV:4000 5LV:8000 6LV:16000 7LV:32000 8LV:64000 9LV128000 10LV256000

有D人話:好鬼難升WOR,但都有人話好易升 其實玩一個魔獸場 本人認為好似其他魔獸(200exp1lv)咁 升7日都起碼9LV 有咩好玩??

但係我個SER 起馬都20日左右先9LV喇(當然高手另計) 換言之10LV就40日@@ 當然你的付出是能換取ADMIN的^^

我的介紹差不多了,當然唔玩都可以比下意見(本SER有什麼不好之處),不果長久E來都會更新的 本SER唔係好出名 但係好SER 一定會有一日出人頭地 多謝!

本SER大約開放時間
星期1~5開放時間:下午1點~晚上10:30左右
星期6~日開放時間:上午10:00~晚上11;00左右

本SERIP:113.252.15.9

本ser有8個種族

【不死軍團】能力分析:本人認為一定係最強的種族,因為持戰力超強同走得快 穾擊能力強令人地防不勝防
【人類聯盟】能力分析:最強之處就是他的忍身 令他的持戰力強 能用神camp
【獸族部落】能力分析:本人認為這種族不強 就算有炸彈的幾倍攻 都難應付不死的穾擊
【暗夜精靈】能力分析:中了他的大技 根本上好大機會死亡 但買了魔連 他的大技就廢了
【血魔法師】能力分析:本人認為最廢種族 因為大技沒用低攻(加上能買魔連) 其他技都沒什麼用
【幻影殺手】能力分析:大技的能力可說強可說不強(當然唔好哂果幾秒) 毒蛇camp位唔錯
【守望者】能力分析:大技的能力令人呆了.... 其他技能都不錯
【地獄領主】能力分析:秒殺能力強,因為佢的技能能打到人飛起 同2招額外傷害 但加甲好似冇用

另外本ser的魔獸場更新了忍披的忍身%(同人類忍身3級差不多) so 忍披用係不死到 可以話玩哂

如果想傾魔獸可以搵我,因為本人好鐘意傾魔獸d野好似種族果d,如果有咩重要事情搵我:[email protected]
如果真係重要事就算我同人玩緊咩 我都會第一時間回應你的問題(只要我人在同見到)

準備封帖吧
安心上路
仲有 埸主你唔會係未更新V19呀- -冇PORT既- -

引用:
原帖由 fantasy_貓 於 2011-4-2 22:20 發表
準備封帖吧
安心上路
仲有 埸主你唔會係未更新V19呀- -冇PORT既- -
你講咩? 我d fd 都見到有呢個post喇 你up咩?

聽講 場主係3D FXG人話 我就係FXG ADMIN  咩咁易升有咩好玩 ?
咁你咁難升又好好玩? 成日黎fxg ser搶客 人地akj都唔會去人ser搶客啦 有實力既 就post上網
你個ser好玩實有人黎

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:27 發表
聽講 場主係3D FXG人話 我就係FXG ADMIN  咩咁易升有咩好玩 ?
咁你咁難升又好好玩? 成日黎fxg ser搶客 人地akj都唔會去人ser搶客啦 有實力既 就post上網
你個ser好玩實有人黎 ...
本ser只開放了3日- - 你想有1億人玩嗎? 難升? 15~20日升到9lv 叫難升?  你想周街10lv 就好嗎?? akj唔去我地搶關我咩事呢? 同佢係邊個我都未知

如果難升2.5倍叫難升  咁樣200exp 1lv都可以叫難升了 唔想同你多講 本ser同你地作風根本唔同 有咩好傾呢?

我好想問你聽邊個講,仲有我冇3d 唔想玩過我ser d人 ok? 唔好亂咁講野 k?

3日~.~ 3日成日搶黎搶去 次次入黎就係咁洗頻 人地d ser唔係比你入黎洗頻架凸
咁你又想周街得個幾lv 你場主就爆lv 你就爆lv  人地就...唉 你唔好話你自己抄fxg個ser 計到2.5倍咁準

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:36 發表
3日~.~ 3日成日搶黎搶去 次次入黎就係咁洗頻 人地d ser唔係比你入黎洗頻架凸
咁你又想周街得個幾lv 你場主就爆lv 你就爆lv  人地就...唉 你唔好話你自己抄fxg個ser 計到2.5倍咁準 ...
哈哈 抄ser? 人人都開魔獸場 你不如話埋之前果d人 場主爆lv 人地就...? 你姐係講返自己fxg魔獸個ser呀?

引用:
原帖由 你好呀7頭 於 2011-4-2 22:31 發表

本ser只開放了3日- - 你想有1億人玩嗎? 難升? 15~20日升到9lv 叫難升?  你想周街10lv 就好嗎?? akj唔去我地搶關我咩事呢? 同佢係邊個我都未知

如果難升2.5倍叫難升  咁樣200exp 1lv都可以叫難升了 唔想同你多講  ...
你話連佢邊個都唔知 我認得你好耐之前個爆mic人 wongxxxxx 我相信 fxg魔獸入面d人仲記得你

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:38 發表

你話連佢邊個都唔知 我認得你好耐之前個爆mic人 wongxxxxx 我相信 fxg魔獸入面d人仲記得你
你E上講GA野 同我認識AKJ呢個人有咩關係?(唔傾喇 唔好煩 唔想在傾落去 冇咩意思)

引用:
原帖由 你好呀7頭 於 2011-4-2 22:37 發表

哈哈 抄ser? 人人都開魔獸場 你不如話埋之前果d人 場主爆lv 人地就...? 你姐係講返自己fxg魔獸個ser呀?
首先 你一定有玩過fxg個魔獸ser先 你先知魔獸入面d exp 運行 唔係你點會你一開始講左fxg先 前言不對後言 又話連akj唔知邊個 已笑啦

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:39 發表

首先 你一定有玩過fxg個魔獸ser先 你先知魔獸入面d exp 運行 唔係你點會你一開始講左fxg先 前言不對後言 又話連akj唔知邊個 已笑啦
我冇話冇玩過 但係玩過就要識AKJ ?(唔想傾落去,因為根本冇意思同意義

引用:
原帖由 你好呀7頭 於 2011-4-2 22:39 發表

你E上講GA野 同我認識AKJ呢個人有咩關係?(唔傾喇 唔好煩 唔想在傾落去 冇咩意思)
我肯定你係個ser玩左一排 我仲記得 你好似叫佢比你做admin d人先話比你聽要買 話比你聽幾多錢

潛水就潛水啦 扮野 打機 唔同____傾

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:40 發表

我肯定你係個ser玩左一排 我仲記得 你好似叫佢比你做admin d人先話比你聽要買 話比你聽幾多錢
玩過右點??????? 我叫咩名你右知????? 我相信你一定唔會知道我係咩名,如果你有超能力就知道
(打埋呢次唔在傾)

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:39 發表

你吾比其他人玩...有人講之後先知魔獸入面d exp 運行   吾知akj唔知邊個 (正常) 已笑啦

34 123
發新話題