19 12
發新話題

[HongKongServer] FxG #2 香港魔獸場+(新手教學)

[Close]

[HongKongServer] FxG #2 香港魔獸場+(新手教學)

fxg 有3個ser 不過我最主要 講魔獸ser ser名:[HongKongServer] FxG #2 香港魔獸場
魔獸有9個種族
【不死軍團】
【人類聯盟】
【獸族部落】
【暗夜精靈】
【血魔法師】
【幻影殺手】
【守望者】
【地獄領主】
【變色龍】

變色龍係抽技 其他都唔係抽

6lv有大絕
lv數最多10lv

每個種有3招技 1招大絕

提示:大絕可以按v出

仲有得買野 F1魔獸選單 F2 商店一 f3 商店二升1lv 商店野會加價
例如隱形 你要人類 隱形術3級再加商店1既隱形xx先可以隱d
係入面我叫KaI-S!nG可以搵下我
大家一開頭可以揀血魔法師 因為有吸錢 易搵錢 加技方法放逐同吸錢你有支m4/ak就好買f2入面既十字架啦 可以下場有番今場有既野 場場都要買~
如果你買十字架有多錢 就買埋f2入面既死亡面具 可以射人一槍回回血 如果你真係太多錢
就計錢2000$死亡面具,800$魔免(防人地大技4次)如果你死左就買番十字架1500$ 冇死就繼續
以上價錢係最高10lv黎計算,職業同買野方面係又小人新手問高手得知的

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-2 22:29 發表
fxg 有3個ser 不過我最主要 講魔獸ser ser名:[HongKongServer] FxG #2 香港魔獸場
魔獸有9個種族
【不死軍團】
【人類聯盟】
【獸族部落】
【暗夜精靈】
【血魔法師】
【幻影殺手】
【守望者】
【地獄領主】
【變色 ...
一開頭升最廢ga種族 笑死人 血魔有邊招勁嫁 我想問? 唔好話大技 大技魔連 886

大家信佢講 死得人多 要升都升不死/暗夜/人類喇 傻仔 有咩唔明新手可睇我個ser 果d能力分析

你都有問題 不死個d先難玩 你一定要你技術好 我一開始係咁被人殺玩人類 之後入面有條友ck教我玩血魔 我先追番d殺數啊 你入黎米係想我去你個post 睇=.=

更系玩人類啦-.-
您見我玩人類玩到出神入化就知道

回樓上

msb? 緊係啦 你咁勁 女仔玩到咁勁 ~~

我覺得一開始血人類,獸族,血魔最搵陣

引用:
原帖由 Bubinga 於 2011-4-3 12:20 發表
我覺得一開始血人類,獸族,血魔最搵陣
支持  我成日都玩血魔好正

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-3 12:25 發表

支持  我成日都玩血魔好正
我覺得以10lv呢計人類最全面
145hp: 普通一槍awp打身都死唔去
定人: 遠距定住人打好易殺
隱身: 唔常用 神隱...
大絕: 追人打又得走佬又得
不過埋身戰就冇乜優勢(神隱另計 )

血魔最主要係吸錢同復人
射得好既話場場keep住16000都得
大絕震人mon同黑mon 埋身戰好用

獸族就係冇晒錢先用

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-3 11:19 發表
你都有問題 不死個d先難玩 你一定要你技術好 我一開始係咁被人殺玩人類 之後入面有條友ck教我玩血魔 我先追番d殺數啊 你入黎米係想我去你個post 睇=.= ...
你有種入我SER 用血魔同我打 我要比你知道咩叫秒殺 走路都快過你75% 你點能玩^^
你知唔知走得GA時候果種穾戰係令人防不勝防

血魔有咩勁? 講黎聽下  
不死叫難玩- - 真係笑死

引用:
原帖由 Bubinga 於 2011-4-3 12:56 發表

我覺得以10lv呢計人類最全面
145hp: 普通一槍awp打身都死唔去
定人: 遠距定住人打好易殺
隱身: 唔常用 神隱...
大絕: 追人打又得走佬又得
不過埋身戰就冇乜優勢(神隱另計 )

血魔 ...
人類持戰力低 唔同不死 只要技術好根本殺到元場都100HP

引用:
原帖由 你好呀7頭 於 2011-4-3 13:13 發表

人類持戰力低 唔同不死 只要技術好根本殺到元場都100HP
人類+吸血唔得咩?

引用:
原帖由 Bubinga 於 2011-4-3 14:30 發表

人類+吸血唔得咩?
唔係唔得 不果不死加吸血仲好姐

樓上 你知唔知bub係高手黎,... 你個個ser改哂d野 緊係勁啦 人地個d平均 你就改到不死用隱都咁隱 咁人類招隱未冇用lo

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-3 16:22 發表
樓上 你知唔知bub係高手黎,... 你個個ser改哂d野 緊係勁啦 人地個d平均 你就改到不死用隱都咁隱 咁人類招隱未冇用lo
人類招忍加忍披=神忍 點會冇用?

話時話我得5個10lv
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

19 12
發新話題