35 123
發新話題

喜歡少時jessica入... 更新左

[Close]

喜歡少時jessica入... 更新左

第一次咁認真係度發貼
希望版主加分

1.可以鍾意少時jessica可以慢慢欣賞
2.背景音樂幾好聽

第一手...
個女仔唱吧聲好柔和
令人聽得好舒服
[youtube]W66OKuWOL4I&feature=BF&list=QL&index=1[/youtube]
背景音樂
[youtube]3wx05T0Aqb0&feature=BF&list=QL&index=2[/youtube]

第二手...
唱個個吧聲好似jessica(我覺得)
當然唱得好聽..唔知係唔係似ssica-,-
[youtube]4h-SAMsrDJo&feature=BF&list=QL&index=3[/youtube]
背景音樂
[youtube]j5Ejpw9RkzA&feature=BF&list=QL&index=4[/youtube]

第三手...
當然係ssica唱
佢吧聲唱e手歌比我一個好可愛感覺
[youtube]BGxnDJjN10U&feature=BF&list=QL&index=3[/youtube]

第西手..
ssica同佢細妹唱

2吧聲都好吸引人
[youtube]axOxfMbr558&feature=BF&list=QL&index=6[/youtube]

第五手...
Jessica&SHINe唱的
ssica唱得好好聽
佢唱慢歌快歌都好聽...好有感情
[youtube]eBmmT7xi6Eg[/youtube]

第6手
男仔個樣有點搞笑
沒有fans到場佢地還是能賣力的表演  才是藝人該有的態度
e手都好好聽
[youtube]EHU-JhS1yVQ&feature=related[/youtube]

第7手
部鋼琴好吸引我
1分幾唔係好夠
唱得耐d會好好
很令人陶醉的聲音
[youtube]c50ntcSmofw&feature=related[/youtube]

紫菜你好鐘意少時嫁.我都dd鐘意嫁
支持 少時 ed 歌真系好正 好有感情
StoP Mh
You Can .

樓主
你未知道SONE既可怕
當你既標題標明鐘意少時既入
代表緊全體都愛
但之後你話你只鐘意JESSICA
呢點係SONE眼中會變成唯飯
(不過我又未去到咁偏激既..)

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-4-3 23:19 發表
樓主
你未知道SONE既可怕
代表緊全體都愛
(不過我又未去到咁偏激既..) ...
仲有我都幾鍾意太妍
我都知sone既可怕
我班都有幾個女仔鍾意少時

引用:
原帖由 sMIlE_-icE 於 2011-4-3 23:18 發表
紫菜你好鐘意少時嫁.我都dd鐘意嫁
支持 少時 ed 歌真系好正 好有感情
邊個話比你聽???我同意...堅係正

好好聽喎 吾錯 吾錯

推下先

引用:
原帖由 SNSD.jessica 於 2011-4-3 23:44 發表

好好聽喎 吾錯 吾錯

推下先
多謝....

佢唱歌真係好好聽

引用:
原帖由 Win 於 2011-4-3 11:47 PM 發表

多謝....
笑左...自己同自己講野.@@?
★`By. 雪糕

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-4-5 12:14 發表
笑左...自己同自己講野.@@?
行開啦...個ac唔係我...冇品就唔好講咁多野..我唔係e度同你嘈

第6首 無限挑戰 朴明秀 我笑到肚痛

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-5 15:32 發表
聽把腥唔似係咁樣..睇完我都笑左....多謝你加分^.^

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-5 15:32 發表
亨敦同中央先好笑...

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-4-3 23:19 發表
樓主
你未知道SONE既可怕
代表緊全體都愛
(不過我又未去到咁偏激既..) ...
系咪真系唔偏激嫁你

話事話我啲圖仲努力中~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

35 123
發新話題