發新話題

vlan`公司 整唔整到PSP連機對戰?

[Close]

vlan`公司 整唔整到PSP連機對戰?

如題; 可唔可以係vlan對戰平台開個PSP專區  入場人數爆250/以下就要VIP
我念如果提供出黎個服務vlan的知名一定會大大提升  咁樣對玩家和vlan`公司都會有好大的利益

可能大家會覺得好無聊條問題  (我都係問題ja)

其實..PSP連機..如果有既話..我會叫FD黎VLAN連PSP

理論上是可以做到的。

但玩家會願意預先購買一個媒介(psp鏈接電腦網絡)嗎?媒介的價錢亦不菲。

如果真係有黎樣功能 我念好多人都唔會介意買

其實教學係最重要   希望張來可以係VLAN上面玩PSP

好多謝管理員Ge回答

你諗姐=.=可惜唔係...一個媒介都唔係好平!!!PSP本身有連機 係冇得上網打!!但係整個平台比你...個平台速度等都唔係一次就完美...有冇人會係買左番黎等完美 同整個個平台比你諗住玩咩-.-

希望我冇諗錯加解釋錯-.-
原本做什麼都沒有用!!!現實-,
~!笑看風雲)-3; *`-'Evans'['

乜野都有第一次 唔常試下係唔會有進步
完美不完美一定都會有玩家支持 遊戲方面當然有分區
其實大陸有一個咁樣Ge平台 不過香港冇乜人識
我覺得香港人應該有一個本地PSP對戰平台

(大陸psp對戰平台方面係可以用usb連接psp對戰)

有得諗既
不過唔系而家
我佛慈悲

希望兩年奈有啦']]  

引用:
原帖由 檸樂、 於 2011-4-4 19:52 發表
希望兩年奈有啦']]  
過多2年 仲有人玩psp  ?

回復 6# 的帖子

聽落幾吸引..

(anyway 我冇 + 唔玩 psp )

引用:
原帖由 檸樂、 於 4/4/2011 07:03 PM 發表
乜野都有第一次 唔常試下係唔會有進步
完美不完美一定都會有玩家支持 遊戲方面當然有分區
其實大陸有一個咁樣Ge平台 不過香港冇乜人識
我覺得香港人應該有一個本地PSP對戰平台

(大陸psp對戰平台方面係可以用usb連 ...
只係冇咩用!!可以上網連線玩什麼!

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-4 20:10 發表

到時有psp2 ps手機.3.''

引用:
原帖由 LoVELeSS、_羽 於 2011-4-4 23:03 發表

只係冇咩用!!可以上網連線玩什麼!
有好多遊戲可以合作做任 過關']]

引用:
原帖由 小飛豬 於 4/4/2011 08:10 PM 發表

玩PSP2  

引用:
原帖由 檸樂、 於 6/4/2011 10:58 PM 發表

有好多遊戲可以合作做任 過關']]
連機4人 還不夠!?!?

發新話題