23 12
發新話題

我del左個post 吾係灌水!!!有d人吾好投訴

[Close]

[[i] 本帖最後由 A0213321 於 2011-5-7 15:13 編輯 [/i]]

我係4dimensioN ! aTTracTive<3
話說我4/4係你地個槍場玩,,有外掛你地又唔BAN,,BAN我地d勁人
我唔明你地個admin有乜野問題,殺多爆頭多,BAN我?_?
唔比勁人入場??

GOT5囉

黑心ser係咁_ 唔洗理
我都唱緊佢ser 好快收檔

黑心server
係VLAN咩OPEN???
我GO PLAY PLAY @_@

冇圖冇真相.
你講乜都得架啦

引用:
原帖由 A0213321 於 2011-4-4 22:39 發表
黑心server 好有問題 lo  Mac Msn  [email protected]           Mac好**粗口****侮辱成份**   希望大家唔好去佢ser                       1. 亂ban 人  2.Mac d小朋友仔- - 勁煩  3.冇啦啦9kill ...
好好笑!
不滿人們的SER可以投訴
但不滿你們可不可以投訴你呢?

仲有,我地團冇開JAIL點冇啦啦9kill你???

人地小朋友又點!!!!!!!
人地小朋友EYWE都同佢合團啊!!!!!
人地小朋友都有十幾個ser啊!!!!!!!!
(大朋友)!!!!!!!!!!!!!!!!!
檢討下啦!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 hinhin8899 於 2011-4-5 22:47 發表
人地小朋友又點!!!!!!!
人地小朋友EYWE都同佢合團啊!!!!!
人地小朋都有十幾個ser啊!!!!!!!!
(大朋友)!!!!!!!!!!!!!!!!!
係LO
好似學anson甘咩?
佢唔識開SER
出泥串我地?
你咩料呀!

唔好串D(好似)好大既大朋友啦!!!
人地好慘架!!!!!
唔知有無4個ser呢!!!!!

唔係好明咩係黑心ser....
玩得廢有罪架?

一個團名叫黑心既server
話說我諗佢無開4個ser掛
(注意:我唔係開新既)
不過我地多唔多過4個ser呢可?

vlan01開既ser係黑心D人開既咪黑心ser囉
話說我地團加埋有二十個ser!!!
唔知有無人做到-_-

以下內容係由anson大大既偉大行為.(對話內容非本人)
既今日我如常咁係我個SER玩
之後個`Poker N!ght*~ | anson
叫我出去答問題
佢問:我,你樣唔樣衰
我fing頭
佢殺左我
我笑左
佢自己轉左tr又話我地admin轉佢)
我地班admin轉左自己好多次都有顯示
xxx被管理員xxx轉為ct團隊
xxx被管理員xxx轉為tr團隊
xxx被管理員xxx轉為spec團隊
但佢係冇顯示
仲話我地個hlds度轉.
我個hlds冇咁既功能喎
點轉架?_?
個`Poker N!ght*~ | anson 比我地班admin開voteban ban佢之前仲9殺成班人
lol
原來可以咁樣9殺

anson乜你好好咩??
你咁ge品格連講野既資話都冇
管人唔該管好你自己先啦
成日係到嘈嘈嘈.你知唔知你真係好銀煩
你唔厭我地都厭啦
唔該唔好繼續你D賴正義既行為
咁威扮正義講到自己咁西利
咪開下ser玩囉.冇人逼你入我地個ser

哈哈好正義喎!!!!(同lucas講既)
唔鍾意你咪唔好玩囉!!!(同po主講既)
你開個ser玩囉!!!(同po主講既)
我地會入去架!!!(同po主講既)
不過我驚你..........唔識搵amxx同其他野a0a

回復 3# 的帖子

更何況.就憑你一個冇品格既小學_既人
你覺得會收檔咩 ?

23 12
發新話題