發新話題

勁得像外掛既超超超超超級高手! [全世界最pro]

[Close]
引用:
原帖由 doniz 於 2011-4-11 23:08 發表
點解D人咁鐘意成一直線咁行= =
因為呢d frag係咁岩 d人咁樣出又cut低架囉

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-4-10 09:18 發表
咁竟然spawn咁勁 玩cso都冇問題既...(我覺得炸..仲拎埋5個以上冠軍)
仲有條片咁順 我諗唔會有demo既問題呱....
就算幾假都好 佢既槍法始終好好 好準 我覺得係真
煙尖d黎講 話明佢係神手 d人既水平當然會同佢相差好大 ...
1st果D始終唔係真正wcg player~~佢地個cs改過D咩,,我地都唔知,,so好難講

就咁睇就得個睇字 無得argue

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-13 21:27 發表

1st果D始終唔係真正wcg player~~佢地個cs改過D咩,,我地都唔知,,so好難講

就咁睇就得個睇字 無得argue
點解你地咁鐘意WCGWCG後?
乜你地淨係識WCG?
可能好多歐美大賽你地都未聽過
第一條片D人多數都係無名小卒,因為全部名都未聽過未見過
第二條片D人的確係以前最活躍係CS嘅玩家(但唔係全部都係WCG錄)
明白了嘛?
引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-9 10:18 發表
第一條片戈D player 擺到明實力差距太大先有呢D frag既出現 你認真D睇下啦
實力差距可能有D關係
但唔係完全有關係
所以係冇擺到明呢回事
我睇到你咁講真係唔知你有冇打過mix match
我自己打mix match都一時時可以1打4 1打5
你認真d諗下啦

Lawrence?Who is he?

睇左第一個就覺得我係槍game界係一個廢物
睇左第二個就..........(無言)

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-4-10 09:18 發表
咁竟然spawn咁勁 玩cso都冇問題既...(我覺得炸..仲拎埋5個以上冠軍)
仲有條片咁順 我諗唔會有demo既問題呱....
就算幾假都好 佢既槍法始終好好 好準 我覺得係真
煙尖d黎講 話明佢係神手 d人既水平當然會同佢相差好大 ...
D彈道同後座力 CSO D槍係唔同D
:$

個人喜歡第2條片

____
玩得廢有罪架?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-4-13 22:18 發表

點解你地咁鐘意WCG前WCG後?
乜你地淨係識WCG?
可能好多歐美大賽你地都未聽過
第一條片D人多數都係無名小卒,因為全部名都未聽過未見過
第二條片D人的確係以前最活躍係CS嘅玩家(但唔係全部都係WCG錄)
明白了嘛?

實力 ...
佢中意講wcg咪跟佢講wcg
我知你話 咩IEM ESWC戈d但都冇咩所謂:s重點不在這
BTW
1v4 1v5 呢D場面有乜咁出奇?_?
但如果果一個唔勁,又點夠打咁多個?_?你估真係場場-6咩 sosad -6必然有,但一定唔多囉

不要為了一個影片 以變成了罵戰吧..

引用:
原帖由 bLaCk_ 於 2011-4-18 14:45 發表
不要為了一個影片變成了罵戰吧..
正字最重要
:$

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-18 14:36 發表
但如果果一個唔勁,又點夠打咁多個?_?你估真係場場-6咩 sosad -6必然有,但一定唔多囉 ...
我諗你真係要睇多d hltv囉
一場入面1v4 1v5真係唔多過10次,有時可能5次都冇
但係唔會好似你講到"如果果一個唔勁,又點夠打咁多個"
而且片2全部都唔係同一場入面
我諗有打mix match嘅各位就算自己唔係5個入面最勁果個
都應該有試過唔少過5次嘅1v4 5?

有冇咁勁呀,,
第一條片.用狙第一殺
佢好似行行下-冇啦啦射一下之後殺左一個人-.-

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-4-18 20:13 發表

我諗你真係要睇多d hltv囉
一場入面1v4 1v5真係唔多過10次,有時可能5次都冇
但係唔會好似你講到"如果果一個唔勁,又點夠打咁多個"
而且片2全部都唔係同一場入面
我諗有打mix match嘅各位就算自己唔係5個入面最勁果個 ...
heyhey 問題所在應該係果一個係比另外個4-5個好 而唔係果一個比全隊好 :S

就算係我即場同佢地玩. 我都會以為佢地係外掛~~
FPS [神]手

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-19 10:51 發表

heyhey 問題所在應該係果一個係比另外個4-5個好 而唔係果一個比全隊好 :S
唔知你有冇睇過當時最強嘅傳奇NIP比人ACE

我都講過一場入面唔會有幾多次1V4 1V5
唔通一個人比對手強就一定會1V4 1V5到?
對唔住唔係

發新話題