發新話題

勁得像外掛既超超超超超級高手! [全世界最pro]

[Close]
真係好sm= =
d反應快到= =
睇到我想玩番

有冇禁PRO啊-.- E D睇落似SKILL
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

睇極都吾

佢地聽聲能力同3D無分別 -0-
FPS [神]手

支持影片 :我有佢地一半就好

1個打幾個都可以爆晒頭唔死.......
vLan幾時可以有人做到呢

好強...........

哇 高手= = 穿長 準到...  連殺...

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-4-7 21:23 發表
1.第1條片   
咁你覺得呢條片係真定假?
肯唔肯定? 可能係真嫁喎!~
仲有 係spawn岩岩開始接觸cso果時同
入門bot玩 都死左幾次 就算你係接近高手程度
都好難贏得晒d bot.. [更何況係入門?
仲有就算係-6 都唔會次次head ...
唔怕同你講。

好多所謂既pro 片都係搵人拍特效片咁拍。

唔難嫁。得閒搵我黎拍。

你鐘意既可以搵番d人去玩連續穿爆人地個頭。

或者用支awp三連爆頭

再或者一個HE炸成對面5個。

如果條友平時玩好似同BOT玩一樣勁。

我諗佢已經係世界冠軍。

世界冠軍既 NAVI個個都識玩連爆嫁。

人地比賽時一支USP戰術手槍爆哂對面5個人頭。

真正既CS入面同表現片入面既CS。

係絕對兩回事黎。

除左一D 實力差天共地之外

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-6 21:02 發表
世界冠軍既 NAVI個個都識玩連爆嫁。

人地比賽時一支USP戰術手槍爆哂對面5個人頭。

真正既CS入面同表現片入面既CS。

係絕對兩回事黎。
什麼是連爆?
連續爆頭?
很不幸如果連續爆頭的話不只navi做得到
真正既CS入面同表現片入面既CS係係絕對兩回事黎什麼意思?
你應該冇睇過hltv d片
很直接拍攝畫面
有顯示血量,金錢,時間的畫面
呢個係最新嘅冇加入任何特效畫面

Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-5-7 12:34 發表

什麼是連爆?
連續爆頭?
很不幸如果連續爆頭的話不只navi做得到
真正既CS入面同表現片入面既CS係係絕對兩回事黎什麼意思?
你應該冇睇過hltv d片
很直接拍攝畫面
有顯示血量,金錢,時間的畫面
呢個係最新嘅冇加入任何 ...
大把片技術片都係hltv到睇

不過單一拿出黎放上網哥d通常係有整過黎

仲有你唔好斷章取義

我幾時有話過只得navi可以做到連爆

如果你係想挑起筆戰既話。咁我雖有搵版主黎處理。

你唔係版主黎嫁咩. . . . . .
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-7 14:34 發表
你唔係版主黎嫁咩. . . . . .
佢係版主,不過唔係CS區版主
任何CS區嘅管理操作佢都做唔到..
引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-7 13:18 發表

仲有你唔好斷章取義

我幾時有話過只得navi可以做到連爆

如果你係想挑起筆戰既話。咁我雖有搵版主黎處理。 ...
我睇唔到有人想挑起筆戰...

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-7 13:18 發表

單一拿上來通常都是整過
為何你又會相信Na'Vi Edward usp 5headshot ace?
以下也有加入特效的唷

Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 7/5/2011 08:59 PM 發表

單一拿上來通常都是整過
為何你又會相信Na'Vi Edward usb 5headshot ace?
以下也有加入特效的唷
WAzd38fYzVo
串錯字了.
快快修改 .
FPS [神]手

發新話題