發新話題

勁得像外掛既超超超超超級高手! [全世界最pro]

[Close]
手槍 1v4 已慌

佢玩狙 真係好快手同準. 點play啊

我覺得佢係到做馬= =

差唔多次次都係佢地殺左一個 第二個先出黎

仲要次次幾個一齊出  
仲有佢地有冇可能知哂位?

野野穿都穿中哂?

多數做馬

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-7 18:24 發表
通常呢D片 對手同自己戈班人實力一定有幾大既相差 有D位 match得多mix得多 都唔會比人咁樣camp 所以其實好多都係做馬/-6/好彩架咋

當然佢地既壓槍技術係好好,但係落到真正既比賽,,可能又唔係咁講架啦 ...
做馬就唔會啦,-6就係啦 不過入面好多ace都係技術 :O

當然d神經槍就係-6咖啦

wallbang聽聲 當然都會有d -6

對手既實力都應該唔會差太大

其實入面好多都係eco ace  

eco要ace當然要有技術既保證,有左技術刷eco就好易

引用:
原帖由 永恆小豆子 於 2011-8-29 23:42 發表
我覺得佢係到做馬= =

差唔多次次都係佢地殺左一個 第二個先出黎

仲要次次幾個一齊出  
仲有佢地有冇可能知哂位?

野野穿都穿中哂?
其實呢d wallbbang鏡頭當然唔係野野穿中野,打一個月都可能先係得1/2/3次  係視頻一次過整作出黎禁解

仲有聽聲

外掛黎 大家唔好信

外掛黎 冇可能咁神 一定係知位+自描 大家用慢鏡睇下殺完一個人 就已經幫埋你描到人地個頭 唔洗理 一直按mouse就得 仲有神反冇咁快 rubbish!!!!!!!!

回復 82# 的帖子

眾人皆醉你獨醒

引用:
原帖由 tyt07439 於 2011-9-21 19:14 發表
外掛黎 冇可能咁神 一定係知位+自描 大家用慢鏡睇下殺完一個人 就已經幫埋你描到人地個頭 唔洗理 一直按mouse就得 仲有神反冇咁快 rubbish!!!!!!!!
嘩,利害呀,世事給你看透了
有冇興趣下年WCG代表香港出賽?
Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 tyt07439 於 2011-9-21 19:14 發表
點解你咁勁,咁聰明,咁醒,無得頂wor

一個字:強

引用:
你好醒啊 可唔可以教我打mix ?

個個人bhop落去個時,應該是fail的...但keep到速度lor=.=
兩隻腳貼晒地再跳起.

好睇

3:12 佢個到  .嚇死- -
仲以為佢玩JUMP

發新話題