發新話題

勁得像外掛既超超超超超級高手! [全世界最pro]

[Close]
引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-13 21:27 發表

1st果D始終唔係真正wcg player~~佢地個cs改過D咩,,我地都唔知,,so好難講

就咁睇就得個睇字 無得argue
點解你地咁鐘意WCGWCG後?
乜你地淨係識WCG?
可能好多歐美大賽你地都未聽過
第一條片D人多數都係無名小卒,因為全部名都未聽過未見過
第二條片D人的確係以前最活躍係CS嘅玩家(但唔係全部都係WCG錄)
明白了嘛?
引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-9 10:18 發表
第一條片戈D player 擺到明實力差距太大先有呢D frag既出現 你認真D睇下啦
實力差距可能有D關係
但唔係完全有關係
所以係冇擺到明呢回事
我睇到你咁講真係唔知你有冇打過mix match
我自己打mix match都一時時可以1打4 1打5
你認真d諗下啦

Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-18 14:36 發表
但如果果一個唔勁,又點夠打咁多個?_?你估真係場場-6咩 sosad -6必然有,但一定唔多囉 ...
我諗你真係要睇多d hltv囉
一場入面1v4 1v5真係唔多過10次,有時可能5次都冇
但係唔會好似你講到"如果果一個唔勁,又點夠打咁多個"
而且片2全部都唔係同一場入面
我諗有打mix match嘅各位就算自己唔係5個入面最勁果個
都應該有試過唔少過5次嘅1v4 5?

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-19 10:51 發表

heyhey 問題所在應該係果一個係比另外個4-5個好 而唔係果一個比全隊好 :S
唔知你有冇睇過當時最強嘅傳奇NIP比人ACE

我都講過一場入面唔會有幾多次1V4 1V5
唔通一個人比對手強就一定會1V4 1V5到?
對唔住唔係

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-6 21:02 發表
世界冠軍既 NAVI個個都識玩連爆嫁。

人地比賽時一支USP戰術手槍爆哂對面5個人頭。

真正既CS入面同表現片入面既CS。

係絕對兩回事黎。
什麼是連爆?
連續爆頭?
很不幸如果連續爆頭的話不只navi做得到
真正既CS入面同表現片入面既CS係係絕對兩回事黎什麼意思?
你應該冇睇過hltv d片
很直接拍攝畫面
有顯示血量,金錢,時間的畫面
呢個係最新嘅冇加入任何特效畫面

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-7 13:18 發表

大把片技術片都係hltv到睇

不過單一拿出黎放上網哥d通常係有整過黎
單一拿上來通常都是整過
為何你又會相信Na'Vi Edward usp 5headshot ace?
以下也有加入特效的唷

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-8 01:43 發表

串錯字了.
快快修改 .
think you very much

引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-6-4 16:47 發表

我地唔好理ineedsomehelp 佢玩野既
成個月前你都拎黎講

引用:
原帖由 tyt07439 於 2011-9-21 19:14 發表
外掛黎 冇可能咁神 一定係知位+自描 大家用慢鏡睇下殺完一個人 就已經幫埋你描到人地個頭 唔洗理 一直按mouse就得 仲有神反冇咁快 rubbish!!!!!!!!
嘩,利害呀,世事給你看透了
有冇興趣下年WCG代表香港出賽?

點睇B BOME SIDE WALL TUNNEL排出黎啦下話
係人都知穿牆就傷害減半,理得你有冇買甲
冇50血以下唔使指示AWP一槍WALL得死啦,除非爆頭啫

發新話題