28 12
發新話題

12Boss伺服器問題

[Close]

12Boss伺服器問題

由於本平台 太多玩家過份炸ser 令本人唔想再開ser

得閒無聊既都會開一陣

由於有某人既意見  所以我暫時唔會比插件大家

係咪真人先
重有
俾d amxx我得唔得??

什麼插件咁巴閉要 你認為 先可以拎到??
:o)

引用:
原帖由 kining2008 於 2011-4-13 18:29 發表
什麼插件咁巴閉要 你認為 先可以拎到??
common 插 件      咁你上網慢慢搵 if you can

我認為 唔代表 d咩  唔通你3唔識7都比??? 你得既話  寫個插件黎囉

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-13 18:31 發表

common 插 件      咁你上網慢慢搵 if you can

我認為 唔代表 d咩  唔通你3唔識7都比??? 你得既話  寫個插件黎囉
幫我open ser 啦^_^

引用:
原帖由 deewan 於 2011-4-13 22:05 發表

你係...?
12Boss唔會幫D有品人士

引用:
原帖由 deewan 於 2011-4-13 22:05 發表

都話明唔想開ser ? 唔識睇中文?
仲有 vlan從來無見過你-_-

引用:
原帖由 8000cc 於 2011-4-13 22:39 發表

你係...?
12Boss唔會幫D有品人士
同埋你係邊個- -? 咁關咩有品人士事呢???

同埋點解我會唔幫有品人呢???

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-14 11:13 發表

同埋你係邊個- -? 咁關咩有品人士事呢???

同埋點解我會唔幫有品人呢???
ME is K!!O
U forget meT.T

引用:
原帖由 8000cc 於 2011-4-14 12:04 發表

ME is K!!O
who are you -_- ?

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-14 12:14 發表

ME is 24Boss
U forget me tooT.T

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-13 18:31 發表

你都識講 common, 咁仲洗乜要你d野!?
d插件你是原創?? 有無問過作者可以比人

( 唔通你3唔識7都比
我唔認同, 人地上網放出黎, 緊係分享比人
你呢句我覺得你有d自私.. )
:o)

引用:
原帖由 kining2008 於 2011-4-15 17:57 發表

你都識講 common, 咁仲洗乜要你d野!?
d插件你是原創?? 有無問過作者可以比人

( 唔通你3唔識7都比
我唔認同, 人地上網放出黎, 緊係分享比人
你呢句我覺得你有d自私.. ) ...
有部分係原創 !  都有部分修改 !  亦有部分上網down !

咁如果作者無捻住比人 咁點解網上可以搵到呢?

咁姐係作者都捻住係比人嫁啦 係咪先?

唔通原創個d  我唔可以話比邊個就比邊個???

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-14 12:14 發表

我係II

引用:
原帖由 8000cc 於 2011-4-14 12:04 發表

ME is K!!O
連I am 都唔識用,可想而知依位會員既教育程度去到幾多...

28 12
發新話題