發新話題

|申請精華|開SeR教學[影片] [高手/不喜勿插]

[Close]
引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-22 10:51 發表
cs開server同版本無關.
因為有d cs個版本就係佢個hlds既版本
所以就直接down vlan個cs
vlan cs個hlds係2834
如果有d新d會有其他野整

多謝教學 E家去試

點解我開左ser人地入唔到既...

引用:
原帖由 傲天遊 於 2011-5-25 14:04 發表
點解我開左ser人地入唔到既...
點入唔到??
load唔到ip?

雖然我識
但支持樓主教學

回復 33# 的帖子

你流動ip 或姐 你網路連線有問題都會

引用:
原帖由  ゞ.__κJa1. 於 2011-5-27 23:15 發表
你流動ip 或姐 你網路連線有問題都會
你錦樣回會俾人話連回既
搞搞佢

樓主...小弟想問..你錄杗面果個係咩程式黎

點解我仲係開唔到= =

咩黎嫁 !我都唔迫開 @@

我用左no-ip,之後因為寬頻升級,換左IP
用埋我開左ser,佢彈出LAN servers are restricted...
之後打sv_lan 1,先入到
不過因為換左區域,所以其他人又入唔到...
唔識整...

引用:
原帖由 傲天遊 於 2011-6-8 22:08 發表
我用左no-ip,之後因為寬頻升級,換左IP
用埋我開左ser,佢彈出LAN servers are restricted...
之後打sv_lan 1,先入到
不過因為換左區域,所以其他人又入唔到...
唔識整... ...
姐係你開左ser再換區域?

推一推先?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-6-9 15:29 發表
姐係你開左ser再換區域?
姐係我開左ser,設定:互聯網,用CS1.6查到有呢個ser,但係上唔到,佢就彈左個LAN server...(一項英文)
之後我就係hlds個到打sv_lan 1,咁設定就會轉左LAN,自己就上到,不過就互聯網唔到,姐係人地就入唔到我個ser玩

P.S.我無vlan,想就咁開-v-''

MSN [email protected]

發新話題