發新話題

★小丸の制圖☆(第五貼)

[Close]

制圖程式:PhotoScape(第一張[佐佐木小次郎])

PhotoScape(第二張[呂布])
              PhotoScape(第三張[寧寧])
              PhotoScape(第四張[立花闇千代])
              PhotoScape+美圖秀秀(第五張[張遼])
              PhotoScape+美圖秀秀(第六張[菊姬])
              PhotoScape+美圖秀秀(第七張[島左近])
個人感想:這次是我第五次制圖;p
                 如有任何不好的地方.
                   希望大家真系俾d意見.
                     今次是七張~
                       仲有更新下去的.多謝大家的支持.haha

求回復-3-

★小丸の制圖☆回顧:

★小丸の制圖☆(第一貼)

★小丸の制圖☆(第二貼)

★小丸の制圖☆(第三貼)

★小丸の制圖☆(第四貼)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好令~猶其d字
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-4-14 21:49 發表
好令~猶其d字
還好吧@@

小丸繼續加油=3= 推推推.

留遲了

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2011-4-14 21:56 發表
留遲了
又話吾留

可以改下d句字,會好d=3=改一d英仔d的句字。

引用:
原帖由 ★Crazy_戀風 於 2011-4-14 21:58 發表
可以改下d句字,會好d=3=改一d英仔d的句字。
恩.少了一些英文句子@@

小丸又有新作

(最強劍豪好似係宮本喎)
我開始微笑 以後會努力過的 很好

字型很美

小丸可唔可以比啲字型黎 我得華康

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-4-15 01:49 發表
小丸又有新作

(最強劍豪好似係宮本喎)
呢個真系吾知 haha

引用:
原帖由 、HanG. 於 2011-4-15 18:26 發表
小丸可唔可以比啲字型黎 我得華康
我好多都系用華康@@

發新話題