22 12
發新話題

絕信自身技速殺強盜之王全集(最終版)

[Close]
仲有好多英都空裝食到強王架...你條片有d英都幾高lv下先去食,不如教人係6lv出咩裝可以食強王
支持影片(順手汁個2蚊先)

其實好少英6lv食唔到強王(就算食唔到 大多數叫人幫暈一暈都即得)
用下腦 吃強王不是難事
不如大家有咩英唔識食強王 講出黎,一齊諗下點食

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-16 17:26 發表

先至聲明一點處境係單殺+無裝(我諗仙豆除外掛 )

阿市,林崎,信長,前田利家,神原,德川,長宗,上泉
基本上好多英都要靠暈/兵法/戒刀/魔免
唔用就券左好多英食到.
樓主既情況都係咁.. ...
依家係要實用 我諗6lv出完裝再去殺同埋空裝冇咩分別(因為裝遲早要出)
大家都係想快d食強王姐

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-16 17:38 發表

咁就同樓主既影片入面既處境有所出入..

你既意思係咪不同人物配合最低成本既裝去食強王?

強王成2000蚊啵,就算特登買d野去食(就算食完冇用)都抵啦(最主要原因唔好比人食xd,因為6lv+強王我相信9-10lv就有神刀了)

仲有好多英都食到的... 支持樓主強大

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-4-23 09:35 發表
終於完成....
=================
短時間暫停一切製作
期待下一條影片

菊姬好難殺...我都唔係次次得
宮本殺強王如果2技左強王狂開天生技可以唔洗死

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-4-23 19:41 發表

花了大約一小時
樓主好偉大...花咁多時間同心機整片比我地睇>_<

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2011-4-23 20:19 發表

點解要鳴謝我
我都上埋鏡A_A

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-23 23:02 發表

小弟都有份

支持影片,突然諗到..阿國咁樣未可以防人殺強王
仲可以慢慢拉強王入塔@@

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-23 23:07 發表

上次利家狂拖佢,跟住用2技扑左2野到,隻強王已經行到埋上路650前個塔打左幾野...跟住本多爆大金波殺左..

我諗住慢慢用火鳳凰+戒刀慢佢..屈下咁.. ...
平手拉暈兵殺強王都得,我諗好多人都識

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-23 23:13 發表

我諗到既英都係之前打過晒...
技窮
haha,仲有架~9鬼都食到~但係要少少裝,不過唔貴(仲有10幾隻英食到架@@)

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-23 23:19 發表

我發現禁言真係幾好用...禁兵又得,禁人又得,禁埋強王回本
仲有#e~2技車佢埋角,之後1技大技(一定殺到)

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-23 23:25 發表

呢個未試過...我諗果陣覺得佢2技前會比強王暈到
我試過係唔會的~
仲有道3招大技~只要升爆左3技就殺到~
因為大技有慢@@~仲有好多英都食到

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-4-25 16:09 發表

計埋裝備肯定有3part既片出街
仲有好多英唔要裝都食到>_<你冇整咋

22 12
發新話題