38 123
發新話題

第三輪測試 ( 內戰 ) 入選名單公怖

[Close]

第三輪測試 ( 內戰 ) 入選名單公怖

經過多日既詳細討論
第三輪測試 ( 即內戰 )
終於有左入選名單了 . ...

名單分別如下:

Chairman
神風
NAo

希望 3位可以在未來的第三輪測試表現更好
p.s 不排除會在其餘 7位當中再選取第三輪測試名單

能夠入選第三輪測試 ( 內戰 )的 3位入團者
請msn我, qq

噢噢  我竟然入唔到LoSeR   
                               By:皇者【神】

下................                    

唉........落選了, 失望是有的,

但是我在這裏也充心祝福各位入選者, 加油啊!
我姐係以前既孤星_逍遙

引用:
原帖由 3790 於 2007-8-5 03:12 發表
噢噢  我竟然入唔到LoSeR   
                               By:皇者【神】
好正常 ....................
NiF_End-

還有我還有我      

p.s 不排除會在其餘 7位當中再選取第三輪測試名單

我希望2位兄and皇者 你都係lag機姐

咁多輪測試.....小鍵果然係一位地獄考官

相信要打到得返1個人....
之後仲要迫佢用本多1v5贏左佢地先入到

咁勁

可能要特別服務呢

嗯 真身現形了

引用:
原帖由 ConstancyEleven 於 2007-8-5 13:47 發表
咁多輪測試.....小鍵果然係一位地獄考官
-.-今次比較鬆手

引用:
原帖由 花戀楓 於 2007-8-5 14:09 發表
咁勁

可能要特別服務呢

可能有黑幕

引用:
原帖由 逍遙 於 2007-8-5 12:24 發表
唉........落選了, 失望是有的,

但是我在這裏也充心祝福各位入選者, 加油啊!
選港姐咁

引用:
原帖由 xiaohungd 於 2007-8-5 14:23 發表

選港姐咁
要比幾位loser高層寵幸

小鍵好猛
有冇rp俾我地學野

38 123
發新話題