27 12
發新話題

SuperC‵[*超原創, 第一作;$]

[Close]

SuperC‵[*超原創, 第一作;$]

製作程式S3

心得;隨便亂印,發揮自己無限藝術空間;$,

效果麻麻

引用:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=386342&extra=page%3D1
幫整Ok?用番呢張背景
跟番左上vlan
引用:
IPVE
                              vLan
ps.效果十分好
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

囧, 呢張背景唔記得save
我試下在整過得唔得 ok-.-?

同埋我冇左上戈隻字體.~

引用:
原帖由 SuperC‵ 於 2011-4-24 01:32 發表
同埋我冇左上戈隻字體.~
妳有無銀行先;(無銀行比吾到$$妳 ,字體類似左上vLan果個就ok;(。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-4-24 01:35 發表
妳有無銀行先;(無銀行比吾到$$妳 ,字體類似左上vLan果個就ok;(。
冇-.-
唔識整銀行-0-

幾好幾好
支持支持下先;D

引用:
原帖由 SuperC‵ 於 2011-4-24 01:38 發表

冇-.-
唔識整銀行-0-

冇禁多錢囉
;;;

U有銀行找me比番U $300 ,but 求圖先v_v要三個圖檔0.0。

張野你要幾大?
;;;;;;;;

引用:
原帖由 SuperC‵ 於 2011-4-24 01:59 發表
張野你要幾大?
;;;;;;;;

bit系咩黎 ?
新手唔識野;@

引用:
原帖由 SuperC‵ 於 2011-4-24 02:06 發表
bit系咩黎 ?
新手唔識野;@
我都吾知=.=轉圖檔既工具通常有得揀轉幾多 bit 睇番就Ok。我訓la 掰掰。

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-4-24 02:15 發表
我都吾知=.=轉圖檔既工具通常有得揀轉幾多 bit 睇番就Ok。我訓la 掰掰。
okok,
我聽日俾你

27 12
發新話題