29 12
發新話題

絕對需要大家救命

[Close]

絕對需要大家救命

尋日都好地地,冇啦啦而家開機就彈左舊野出黎,話記憶體唔岩...
仲之一關左佢就hand機......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

硬件錯誤?
個exe有問題?

唔知呀....尋日都冇出現呢個問題

個hdd 死左啦...換左佢啦

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-10-16 18:27 發表
個hdd 死左啦...換左佢啦
咁就死左...為立哥的hdd默哀中 ....

唔係瓜= =
我而家都仲玩緊電腦...只要唔理舊野就可以用...
用埋唔知點解我多左d廣告,dele都唔得..上網又變得慢左

引用:
原帖由 立哥 於 2006-10-16 18:42 發表
唔係瓜= =
我而家都仲玩緊電腦...只要唔理舊野就可以用...
用埋唔知點解我多左d廣告,dele都唔得..上網又變得慢左
你又跟我一樣中了一大堆廣告~~

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-16 18:51 發表

你又跟我一樣中了一大堆廣告~~
我已經刪除幾千個喇....有d廣告太勁要入安全樣式先DELE到,
因為太懶所以冇.....而家都唔係呢個問題我要藥丸

引用:
原帖由 立哥 於 2006-10-16 18:56 發表

我已經刪除幾千個喇....有d廣告太勁要入安全樣式先DELE到,
因為太懶所以冇.....而家都唔係呢個問題我要藥丸
重裝window la~~
保證幾小時後又一條身體健康的好漢~

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-16 19:00 發表

重裝window la~~
保證幾小時後又一條身體健康的好漢~
自從上次已經好後悔...仲要黎多次
我們的吹水區被霸佔了只好來電腦區吹水

引用:
原帖由 立哥 於 2006-10-16 19:01 發表

自從上次已經好後悔...仲要黎多次
我們的吹水區被霸佔了只好來電腦區吹水
中毒太深就死左佢好了~

死心重boot la..............

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-10-16 19:38 發表
死心重boot la..............
死左都可以用= =

用Ad-Aware解廣告毒~~

引用:
原帖由 tommy113 於 2006-10-16 20:26 發表
用Ad-Aware解廣告毒~~
解左幾次...冇實際作用><

29 12
發新話題