51 1234
發新話題

[CTP Server] 伺服器租用服務現已提供

[Close]

[CTP Server] 伺服器租用服務現已提供

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

igamers好似平d
Yo!Battle!

igamers貴 :Q :Q

係波,呢排咁少開ser既
Yo!Battle!

我得閑,我幫開,唔使錢,有插件支援,ctp唔會寫插件比你掛^^
話掂冇野做~唔收錢

20小時都冇- - 都收250$ ==  你都傻-.-

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-24 21:16 發表
我得閑,我幫開,唔使錢,有插件支援,ctp唔會寫插件比你掛^^
話掂冇野做~唔收錢
見過你寫的amxx,
e.g 過關場的配音插件 只是隨機選擇某音樂 set_task 秒數 / 休靈場一樣
     休靈場商店如T被系統轉回CT 可以使用 T 的商店

引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-4-24 22:32 發表

見過你寫的amxx,
e.g 過關場的配音插件 只是隨機選擇某音樂 set_task 秒數 / 休靈場一樣
     休靈場商店如T被系統轉回CT 可以使用 T 的商店
T生存時被系統轉到CT 可以使用手上的AK
Yo!Battle!

onx 人地to T O K Y O包自家插件 24hr

只係200蚊...1個月
你呢? 250蚊 得果13個鐘以上..玩毛

小心收收下錢之後唔開SER
` sLAuGhteR ; CCk.

笑~我個團大把人識寫插件~個2個唔係我寫,我寫個d,post上官網架,上官網睇啦,
我一向都唔鍾意ctp,係官網down人地d插件,加條廣告,post上數位,話原創,又唔post sma,好冇品,
ctp最出名就係呢個地方,其實你地做好d,我覺得你個團都ok,平時都多人玩,現在你地改善左好多,我都知,只小你地小左炸ser。

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-25 07:16 發表
笑~我個團大把人識寫插件~個2個唔係我寫,我寫個d,post上官網架,上官網睇啦,
我一向都唔鍾意ctp,係官網down人地d插件,加條廣告,post上數位,話原創,又唔post sma,好冇品,
ctp最出名就係呢個地方,其實你地做好d,我覺得你個團都ok,平時 ...
巴打你小心d講野
引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-24 21:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3641085&ptid=386849][/url]
20小時都冇- - 都收250$ ==  你都傻-.-
我都覺得太貴-.- 改左

嘩...咁早起身~ 你唔洗訓架~

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-25 07:23 發表
嘩...咁早起身~ 你唔洗訓架~
大家咁話.
都係果句. 冇證據唔好亂講野

ctp know唔係證據係咩野~

51 1234
發新話題