發新話題

[CTP Server] 伺服器租用服務現已提供

[Close]
個SER幾多個位先

有無商業登記傢 :lol

明顯冇?_?
平得來又冇用
又唔講有幾多個位
睇來都係廢既--

32個位-.-
依家加返資料先

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-25 07:16 發表
笑~我個團大把人識寫插件~個2個唔係我寫,我寫個d,post上官網架,上官網睇啦,
我一向都唔鍾意ctp,係官網down人地d插件,加條廣告,post上數位,話原創,又唔post sma,好冇品,
ctp最出名就係呢個地方,其實你地做好d,我覺得你個團都ok,平時 ...
比條Link睇下

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-25 07:16 發表
笑~我個團大把人識寫插件~個2個唔係我寫,我寫個d,post上官網架,上官網睇啦,
我一向都唔鍾意ctp,係官網down人地d插件,加條廣告,post上數位,話原創,又唔post sma,好冇品,
ctp最出名就係呢個地方,其實你地做好d,我覺得你個團都ok,平時 ...
HKZ團
炸SER
我有證據
現在還誹謗CTP團,誹謗本團炸ser
本人不排除作出法律追究行動!

冇商業登記唔好收人錢幫開WO

商業登記好次500$ - -  係唔係?

引用:
原帖由 STKServer 於 2011-4-25 13:02 發表

HKZ團
炸SER
我有證據
現在還誹謗CTP團,誹謗本團炸ser
本人不排除作出法律追究行動!
比證據來,仲有你192.xxx.xx.7,係你,我地check到你用csdos炸我地ser,笑~等陣post相,

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我唔識寫插件,但係我成日上數位down插件,ctp d原創插件,同其他人post個d差唔多,
人地仲要早post過ctp..........無言而對

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-25 16:12 發表
如果ctp真係放左sma出來,咁算..當我錯,我講對唔住,但係你地d sma d指令同出面d指令一模一樣,我唔知點講好,總之我唔想嘈,我都唔會down你地ser插件睇,唔入你地ser,我同你地一刀兩斷,咪**粗口**再煩。 ...
你自己係到嘈先.
依家你呢d小小既回復已經影響哂我地聲譽
今日最少有5個玩家係msn問我amxx係咪偷返黎.
仲話以後唔會再玩.
你咁樣一個sorry就算數?
引用:
原帖由 a36137181 於 2011-4-25 16:14 發表
我唔識寫插件,但係我成日上數位down插件,ctp d原創插件,同其他人post個d差唔多,
人地仲要早post過ctp..........無言而對
自己down sma比較下啦

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-25 16:14 發表

你自己係到嘈先.
依家你呢d小小既回復已經影響哂我地聲譽
今日最少有5個玩家係msn問我amxx係咪偷返黎.
仲話以後唔會再玩.
你咁樣一個sorry就算數?
講真你都唔怪得人,好早而
前我而經懷疑你地d插件係唔係原創....

引用:
原帖由 63524123 於 2011-4-25 16:16 發表

講真你都唔怪得人,好早而
前我而經懷疑你地d插件係唔係原創....
down sma黎睇.
如果你唔夠威望 down
只係你既問題 ok?

好一個ctp,係人都知ctp唔係光明正大,
背後唔知攪緊d咩野,,可能炸緊你ser,
我而前比佢炸過。

發新話題