51 1234
發新話題

[CTP Server] 伺服器租用服務現已提供

[Close]
引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-4-25 16:20 發表
好一個ctp,係人都知ctp唔係光明正大,
背後唔知攪緊d咩野,,可能炸緊你ser,
我而前比佢炸過。
炸ser我地認我地之前有.
有已經道左歉 道歉後一直都冇炸過

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-4-25 16:12 發表
如果ctp真係放左sma出來,咁算..當我錯,我講對唔住,但係你地d sma d指令同出面d指令一模一樣,我唔知點講好,總之我唔想嘈,我都唔會down你地ser插件睇,唔入你地ser,我同你地一刀兩斷,咪**粗口**再煩。 ...
點解你可以前言不對後語既.

又話唔想見到佢地Post Sma
Post Sma 都無用

你而家又叫放Sma 你想佢放定唔放姐?

CTP原創防外掛:
由CTP Colgate 所寫的插件
當中我有份測試過 很多CTP玩家都提供意見
所寫這防外掛
從這理據可以證明係原創

可以從邊到搵到源碼?
ModChina AMXMODX
少中有少 或者 無

你可以進入CTP伺服器遊玩
我不相信CTP插件源於網上

CTP基地守城 係早過AMXMODX Post最新版
CTP將ZM4.3 搬入成個BaseBuilder
喪屍種類 TP點數商店 係根據ZM4.3
後期AMXMODX 先POST BaseBuilder 6.5
當中我有提供意見
又一可以證明是原創

雖然CTP之前我都覺得係不良團隊 往往攻擊伺服器
但CTP插件的確原創

NO-IP都要加錢?!!

引用:
原帖由 leon436 於 2011-5-12 20:08 發表
NO-IP都要加錢?!!
唔洗:lol

150蚊實在太貴-.-

引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-4-25 19:28 發表

點解你可以前言不對後語既.

又話唔想見到佢地Post Sma
Post Sma 都無用

你而家又叫放Sma 你想佢放定唔放姐?

CTP原創防外掛:
由CTP Colgate 所寫的插件
當中我有份測試過 很多CTP玩家都提供意見
所寫這防外掛
從 ...
魚蛋哥唔該哂你幫手澄清
AMXMODX: Scripting

51 1234
發新話題