29 12
發新話題

vs趣事~

[Close]
果位人兄又話唔潛水既 佢話佢會上黎同我討論架啵

係打44 ge話記住開花生ar!!!
Hun†€R™♬☂

人地潛左水喇 gg烏

本貼已解決

唔係code衝,而係果位樣好緊要架衝,
佢清好自己屍冇咩問題,不過佢既然有時間衝,而且個陣也是敵隊隋時可以進攻既時間,點解唔可以幫幫手清下自己隊友d屍呢?真係會咁哂彈? vs係玩4個人合作,你下下都自己一個人衝,咁你玩4v4既意義係邊?
再黎第2點,隊友比boomer噴中,再黎就係比捉怪進攻,唔通仲要衝?佢唔幫手清屍/怪不得只,仲要用呢d不良詞語黎問候人,正確?
衝冇問題,但係可唔可以睇時候黎衝?
如果屍末清好攻勢未破都要夾硬衝既,sorry我錯了

引用:
原帖由 lauykanson 於 2011-4-29 18:33 發表
本人唔清楚樓主閣下的實力如何

但你你講既那位叫"CODE XX XXXX" (真名係SEED?)的人,我同佢玩過,我覺得佢真係無咩問題

而家有VS既潛規則不嬲都係對面怪死曬之後仲要沖,同時要一路清屍,如果你係企定定係度清

屍就抵 ...
可能我地理解方式有d差別
不過我覺得佢係講緊「樣好緊要」果個人

你開POST好似比個伏自己中咁
我只係見到2個傻仔係到嘈交...
重點係POST上黎戈個仲膠...
你同話比老師知戈位同學話你大東瓜冇分別....
完鳥吧~魚毛意外
晞{♣}

引用:
原帖由 _Heii 於 2011-4-30 18:19 發表
你開POST好似比個伏自己中咁
我只係見到2個傻仔係到嘈交...
重點係POST上黎戈個仲膠...
你同話比老師知戈位同學話你大東瓜冇分別....
完鳥吧~魚毛意外 ...
有好野緊係要一齊分享)

遲D又改名打你對台串下你POST上VLAN先

我相信會比呢個POST精彩
晞{♣}

其實玩開vlan既人不如等steam出減價買番隻正版上Steam見識下啦   反正得番d 多人對抗
係度嘈都冇咩用
分分鍾vlan最強果一隊都俾d係steam只屬一般level 果d隊炒

引用:
原帖由 _Heii 於 2011-4-30 23:45 發表
遲D又改名打你對台串下你POST上VLAN先

我相信會比呢個POST精彩
我而家認得你架喇:O)

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2011-5-1 07:36 發表
其實玩開vlan既人不如等steam出減價買番隻正版上Steam見識下啦   反正得番d 多人對抗
係度嘈都冇咩用
分分鍾vlan最強果一隊都俾d係steam只屬一般level 果d隊炒 ...
前排聽人講話而家STEAM都無咩人玩

回復 27# 的帖子

睇你玩咩場架姐,你識得人多,大把8fd你玩

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2011-5-1 07:36 發表
係度嘈都冇咩用
分分鍾vlan最強果一隊都俾d係steam只屬一般level 果d隊炒 ...
你一個都打十個啦!!!

29 12
發新話題