18 12
發新話題

點樣同人連線玩= =

[Close]

點樣同人連線玩= =

點樣同人連線玩= =
我淨係可以單機既好似

你唔識用VLAN?

引用:
原帖由 C.T.S. 於 2011-4-26 16:48 發表
你唔識用VLAN?
唔識點連 另外可唔可以比埋載點,我fd都要玩,我唔記得左我係邊到單

回復 3# 的帖子

按體育遊戲,之後有多個FIFA區,入咗其中一個後,開FIFA按入面既ONLINE MODE,Multiplayer,LAN PLAY,我唔記得咗係邊個網DOWN,氬我有粒種,你有冇MSN,凡7SEND 粒種比你

引用:
原帖由 C.T.S. 於 2011-4-26 21:10 發表
按體育遊戲,之後有多個FIFA區,入咗其中一個後,開FIFA按入面既ONLINE MODE,Multiplayer,LAN PLAY,我唔記得咗係邊個網DOWN,氬我有粒種,你有冇MSN,凡7SEND 粒種比你
我冇bt=,=得種單唔單到

冇BT當然唔得,你上網DOWN BT先啦,同埋原來你未安FIFA?

引用:
原帖由 C.T.S. 於 2011-4-27 16:33 發表
冇BT當然唔得,你上網DOWN BT先啦,同埋原來你未安FIFA?
我安左,我fd都想玩姐...我以前有http下載= =唔洗bt

回復 7# 的帖子

咁我就唔知了,我得BT種,你宜家識連未?

引用:
原帖由 C.T.S. 於 2011-4-27 17:00 發表
咁我就唔知了,我得BT種,你宜家識連未?
識了,我想問呢..08同09可唔可以一齊玩

回復 9# 的帖子

唔得.............

引用:
原帖由 C.T.S. 於 2011-4-27 17:21 發表
唔得.............
ok..甘我叫佢同我一齊玩08.

CTS 可唔可以比你MSN 我send粒種我

可以.......................

MSN..............PLZ

有冇人知點解入左vlan但係見唔到有場???

18 12
發新話題